MENU

NESTLE® стимулира физическата активност и въображението у децата

zakuski1

Закусвай и се забавлявай с NESTLE и Sponge Bob

Детските зърнени закуски NESTLE® отново съчетават полезното с приятното – балансирана пълнозърнеста закуска и футболни игри, които стимулират въображението и физическата активност. Освен футболното перце, игрите на сайтa на Sponge Bob няма да провокират дълги часове пред компютъра. Те съдържат поредица от физически упражнения, след изпълнението на които се отключват допълнително приятни изненади.

Нова промоционална игра с любимия анимационен герой Sponge Bob (Спондж Боб, „Квадратните гащи“) бе представена от детските зърнени закуски NESTLÉ®. Специалните опаковки предлагат 375g балансирана пълнозърнеста закуска и забавен подарък.

  • Кутиите на NESQUIK® и CHOCAPIC® съдържат футболно перце, с което любителите на този спорт могат да подобрят уменията си по жонглиране.
  • NESQUIK® Duo и COOKIE CRISP® имат специален промоционален код, който води до уникалния сайт на Sponge Bob: www.get-active-game.com

По този начин NESTLÉ® превръща закуската в забавен сутрешен ритуал както за децата, така и за цялото семейство. Качественият вкус и разнообразните подаръци, които стимулират физическата активност и възпитават любов към спорта са само част от предимствата.

Детските зърнени закуски NESTLE® са направени от пълнозърнесто пшеничено брашно и дават на детето част от необходимите препоръчителни количества витамини и минерали, включително калций и желязо. Освен това те не са пържени, а печени.

Детските зърнени закуски NESTLE® са чудесен избор за закуска като част от балансираното меню, за да помагат на децата и младежите да се справят успешно с училищния ден, докато се забавляват.

Written by:

Published on: 12/09/2014

Filled Under: Хранене

Views: 4383

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.