MENU

Живей красиво с Kenzo Takada

kenzo_life1

Живей красиво с Kenzo Takada

Пъстър, вдъхновяващ, красив – такъв става животът щом вдъхнете новия аромат Life на Кензо Такада! Всепризнатият японски дизайнер създаде поредния си шедьовър, този път в името на едно многообещаващо партньорствос любимата на всички дами по света компания – Avon. Есента започва по-цветно отколкото някога сте си представяли!

И модните, и козметичните фенове се обединяват във вълнението си от горещата колаборация между Avon и Кензо Такада. В началото на годината компанията с над 130 годишен опит в козметичния бранш Avon обяви глобалното си партньорство със световно известния дизайнер, а от края на месец септември новите аромати Avon Life вече са на пазара.

kenzo_life3

Създадените от Кензо Такада аромати Life са вдъхновени от философията му „Живей красиво!“. Те са плод на 2-годишен труд, който днес разцъфва като благоуханна градина във великолепна и изящна опаковка. Може би тук е мястото да отбележим, че капачката на дамския аромат символизира семейния герб на Такада – още един факт, показващ отдадеността на дизайнера в проекта.

Опияняващият дамски парфюм и тоалетната вода за мъже са истинско отражение на креативността и енергията на световноизвестния моден дизайнер и дизайнер на аромати. И двата аромата си делят обща звездна съставка – виолетката – гордост както на Египет, така и на Франция. Именно тази хармония между Изтока и Запада прави ароматите Life толкова изтънчени и многопластови.

kenzo_life2

”Исках в колаборацията си с Avon да създам аромат, с който жените и мъжете от всяка част на света могат да се идентифицират. Най-голямата радост за мен е превръщането на креативното вдъхновение в красива реалност. Работата ми с Avon ми позволи да направя точно това – срещнах се с много невероятни парфюмеристи, с които заедно създадохме аромат, отражение на желанието ни да живеем красиво. Ароматите носят красота и позитивност и са изпълнени с великолепието на природния свят.“, споделя за вдъхновението си Кензо Такада.

Дамският парфюм Life грабва вниманието ни още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които се преливат в цветното сърце, напомнящо нежен букет от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура, носещи усещането за сила и смелост. За финал остава спомена за божествен ирис и пачули.

kenzo_life4

За да се допълват перфектно, мъжкият аромат Life се разкрива с комбинация от кипарис, хвойна и черен пипер, но сърцевината остава обагрена от виолетовите листчета.

„Щастлива съм, че за поредна година Avon е лидер в категория „Аромати“. За нас това показва не само качеството на ароматите, които предлагаме, но и е знак за голямото доверие, което сме изградили у потребителите си. Доверие, което се основава на усилията на екипа ни и на нашите партньори през годините. Въпреки това обаче винаги се стремим към нови върхове. Затова това тримесечие се насочваме към луксозен клас аромати в партньорството си с Кензо Такада. Резултатът е Avon Life, с който заедно празнуваме живота.“, споделя Асел Седикулова, Маркетинг мениджър в Avon за регион Балкани.

avon-life-by-kenzo-takada_assel-sadykulova_lo

Признат от световната модна сцена като един от водещите дизайнери, Кензо Такада основава луксозната си модна къща още през 1970 г. в Париж. Така компанията му се превръща в първия първокласен моден бранд, открит от японец в Париж. Дизайнерът е известен не само с иновативния си стил, но и с изключително популярните си аромати, които съчетават в себе си ухания както от Изтока, така и от Запада.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.