MENU

Нежна грижа и за най-малките от Nivea

NIVEA_Baby_box_Rucksack_1

Нежна грижа и за най-малките от Nivea

NIVEA Baby предлага удобство и комфорт за най-малките със специален комплект – бебешка раница, в която се съдържат измиващ лосион за тяло, бебешки крем, подхранващ крем сапун и почистващи кърпички.

  • Нежният измиващ лосион NIVEA Baby е подходящ за почистване на цялото тяло и може да се използва дори и за измиване на бебешката коса. Нежната формула с екстракт от невен и без сапун предпазва кожата от изсушаване.
  • Мекият бебешки крем NIVEA Baby Soft с формула с естествен екстракт от невен осигурява 24-часова непрекъсната хидратация и защита. Подсилва собствената защитна функция на кожата.
  • Подхранващият крем сапун NIVEA Baby почиства и нежно се грижи за нормалната кожа на бебетo всеки ден. Формулата с масло от маслина и висококачествени хидратанти предпазва бебешката кожа от изсушаване и я прави чиста, мека и гладка.
  • Кърпичките NIVEA Baby Fresh & Pure пък почистват бебешката кожа нежно като чиста вода и поддържат естествената й защитна функция.

Кожата на бебето е чувствителна и мека, затова продуктите за грижата й са от първостепенно значение. Вкъщи, на път или на плажа, удобната раницата с измиващ лосион за тяло, бебешки крем, подхранващ крем сапун и почистващи кърпички, е задължителен спътник на Вашето бебе.

Written by:

Published on: 17/07/2014

Filled Under: Козметика

Views: 8074

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.