MENU

СТОП на потенето с Odaban ®!

odaban1

СТОП на потенето с Odaban ®! 

Прекомерното изпотяване е  безвредно за здравето, но е сериозна пречка за всички, които страдат от него, тъй като води до силен дискомфорт и стрес. Потните длани и капки по челото, петната от пот по дрехите са причини за безпокойство, несигурност и липса на самочувствие.

Представяме ви английския оригинален продукт Odaban® антиперспирант спрей. Повече от 40 години хиляди мъже и жени по цял свят откриват ODABAN ® антиперспирант като сигурен и нажден продукт, осигуряващ защита срещу прекомерното изпотяване.

ODABAN ® антиперспирант се препоръчва в цял свят от дерматолози, фармацевти и лекари, като терапия от първа необходимост при проблеми с изпотяването и неприятната миризма.

Благодарение на формулата си без вода Odaban® спрей е подходящ и за чувствителна кожа. Ето защо се препоръчва от лекари и дерматолози по цял свят като безопасно и предпочитано средство срещу прекомерно изпотяване.

hochlade1Odaban® спрей има лесно приложение – нанася се три вечери поред преди лягане на чиста и суха кожа и на сутринта се отмива. След това в зависимост от необходимостта се нанася един или два пъти седмично. За хора с много обилно потене се препоръчва да използват 5-6 вечери последователно.
Специалната дюза на Odaban® осигурява впръскване на правилно количество продукт върху повърхността на кожата, така че спреят може да се прилага върху различни зони по тяло и да се използва от всички  в семейството.
Проведените тестове показват, че само след 3 дни използване на Odaban® спрей, изпотяването в третираната зона намалява с до 90%, а средно с около 71%.
Спреят е изобретен от британски фармацевт през през 1970 г. и от тогава започва триумфа си по целия свят. Odaban® е единственият по рода си продукт с толкова дълга история на пазара. Копиран е много пъти, но все още е ненадминат.

Как работи ODABAN ® антиперспирант спрей?

Алуминиевият Хлорид използван в Оdaban ® заедно с протеина на кожата блокира частично потните канали. Така потта се пренасочва към участъци от кожата с по-голяма площ, където изпаряването й е много по-лесно.

Каква е разликата между антиперспиранти и дезодоранти?

Дезодорантите се борят срещу миризмата и затова се използват често.
Антиперспирантите съдържат активни съставки срещу самото изпотяване, като намаляват потенето в зоните, където се нанасят. Това предотвратява развитието на бактерията причиняваща неприятна миризма. Използват се по-рядко.

Много други продукти твърдят, че са ефикасни, но в крайна сметка не се получава търсеният ефект. Odaban® е различен! Odaban® предлага на своите клиенти пълна гаранция 45 дни от датата на покупка, че парите им ще се върнат обратно ако не устетят ефект. Odaban® може да си позволи, защото Odaban® работи.

Odaban ® антиперспирант спрей флакон 30 мл. 100% без парфюми и алергени.

Съдържание: Alcohol denat, Aluminiumchlorid-Hexahydrat (active ingredient 20 %),
PEG-12 Dimethicon. Не съдържа вода!

Официален вносител: Додис Интернационал, 02/808 78 78, e-mail: odaban@dodis.eu
www.odaban.bg

Дерматологично доказана ефективност! Предлага се в аптеките!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.