MENU

Най-популярните сексуални фантазии на жените

 

Най-популярните сексуални фантазии на жените

Най-популярните сексуални фантазии на жените

Дори да не го признаваме, сексуалните фантазии няма почивен ден (и час!) и понякога се включва в най-неподходящия момент. Сладкият трепет от реалистичната картина зачервява страните, учестява дишането, предизвиква глуповата усмивка и прехапване на устните. Имат ги мъжете, а определено ги имат и жените. При тях дори са доста по-бурни, поради стремежа си да ги потискат.

Е, момичета, да видим дали ще уцелим любимата ви сексуална фантазия

1. Секс с мъж в униформа. Трудно се намират жени, които да не са привлечени от стройни красавци в униформа – моряшка, военна, полицейска …, в комбинация с очила „пилот“ и похотлива усмивка… Ако имате постоянен партньор, защо не потърсите каквато и да е униформа в неговия размер? Може би тази сексуална фантазия ще допадне и на двама ви.

2. Секс с бившия партньор. Жените с повечко стаж в любовта със сигурност се досещат за поне едно бивше гадже, което ги е качвало в небесата с любовните си умения. При скука в настоящата връзка една сескуална фантазия с участието на бившия е идеалният начин да си спомните миналото, без горчилката на раздялата. И без да го споменавате на глас.

ID-1001051453. Секс със садомазохистични акценти. Почти сигурни сме, че сте чели трилогията „Петдесет нюанса сиво” и сигурно горите от любопитство да пробвате нещо от прочетеното. Но бъдете разумни! Крисчън Грей няма да е наблизо, за да вземе нещата под контрол. Може да се окаже, че сексуалната фантазия за насилие в любовните игри, въобще не е за вас. Е, ако държите да опитате, поговорете с партньора докъде искате да стигнете.
4. Орален секс. Дали вие или той на вас, идеята за орален секс е особено възбуждаща, ако сте настроени на по-първична вълна или ако партньорът ви си прави оглушки и пропуска тази част. Крайно егоистично от негова страна! Ако ви обича и държи на вас, той няма да допуска това да бъде само фантазия. А и в крайна сметка, трябва да сте квит, нали?
5. Романтичен секс. Хмм, за да мечтаете за нежен, романтичен и бавен секс, значи нещата в интимен план са бързи, грубовати и недостатъчни за нуждите ви. Сексуалната ви фантазия включва ли разходки по плажа, идеи с розови листенца, шампанско, ягоди…? О, и ние се размечтахме.

6. Секс против волята ви. Въображаемите изнасилвания са доста по-различни от тези в реалния живот. В сексуалната фантазия нещата са под контрол, но сте толкова желана, че Той не ви дава възможност да издадете и звук. Хапе ви, стиска ви, докато възбудата ви стигне неподозирани висоти. И завършва с гушкане… Слава Богу!

7. Секс срещу заплащане. Според сексолозите, фантазията, че сте жрица на платената любов, подсказва  сексуално подтискане в личния живот. Мъжът плаща, за да ви има – това ви кара да се чувствате желана. По-добре помислете върху отношенията ви.

8. Секс с непознат. Да вървят по дяволите задръжките! Сексът с непознат е секс вsexfantasy2 най-чистия и неангажиращ смисъл. При подобна сескуална фантазия можете да бъдете толкова освободена, колкото винаги сте искали, защото повече няма да го видите.
9. Секс с друга жена. Вие сте твърдо хетеросексуална, но понякога се питате какво ли би било с жена като Ким Кардашиян, например? Спокойно, всичко ти е наред. Ако се вярва на твърдението на някои учени, ние се раждаме бисексуални и е нормално да включваме в сексуалните си фантазии хора от същия пол.
10. Тройка. Хайде, признайте си. Няма жена, която да не си мечтае за двама обожаващи я мъже, които се надпреварват да я задоволяват и обгрижват. Има мъже, които нямат против да гледат приятелката си в ръцете на друг, особено, ако другата половина от тялото й е в техните собствени.
11. Стриптийзът като прелюдия. Какво ви пречи да осъществите тази сексуална фантазия? Имате обувки на висок ток, трябват ви само жартиери, по-закачливо бельо и солидна доза самочувствие. Пийнете едно за отскок, намалете светлината, настанете половинката си на дивана и … вие си знаете.

12. Влизане в роля. Ако мечтаете за артистични сексуални изяви, то е непростимо да си останете само със сексуалните фантазии. Говорете с партньора си и ако се окаже, че и той е на такава вълна – дерзайте! Можете да сте медицинска сестра, учителка, фитнес – инструктор или каквото ви дойде на ум. Важното е да играете ролите си, за да се превърнете в двама „непознати”, които попадат в капана на неустоимото привличане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.