MENU

Неудобните моменти в леглото

leglo

Неудобните моменти в леглото

Сексът в реалния живот не винаги протича като сцена от романтичен филм – музика, ягодки, шампанско, сцени на забавен каданс, нежен допир, страстно потръпване и т.н. Кой не е въздишал, гледайки екрана с влажни очи и…

Истината, с която всеки от нас се е сблъсквал е, че под завивките атмосферата не винаги е толкова нагорещена от страст. Понякога е бързо, понякога рутинно, понякога трае излишно дълго, а понякога ви става наистина напечено…, но от срам. Всеки, който отрича да е преживял някоя от долупосочените ситуации, нека помисли отново 🙂

1. Наричате го/я с грешно име. Често срещан гаф сред любителите на спонтанни връзки. Вероятността да сбъркате името на трофея ви за вечерта е голяма и ако вече сте го преживели, знаете колко трудно се издържа обидения поглед. Ако не смятате да променяте начина си на живот, то поне се научете да се измъквате ловко:

Изрекли сте вече грешното име. Запазвате самообладание и продължавате да изреждате други имена, бавно, целувайки го/я. Отсреща се чудят какво става, но играта им става забавна. Завършете с „никой/я не е бил/а по-добър от теб”.

Най-сигурно е още в зародиш да се пресекат всякакви възможни рискове. Измислете изкусително галено име и го мъркайте в ухото на обекта си. А aко сте в социална обстановка и напират желаещи да се запознаят с новата ви изгора слушайте внимателно как се представя. Повтаряйте си името като мантра.

leglo32. Изпускате се. Който го е преживял ще ви каже, че по-неудобен момент едва ли съществува. И не, не говорим за изпускането на въздух, което е част от разгорещената акробатика… Проклинате се наум за боба, зелето, лютите чушки и останалите предвестници на газови експлозии, но вече късно. Станалото – станало. За секунди срамът ви хваща за гърлото, но има и весели начини за измъкване от ситуацията.
Скочете от леглото и бързо отворете прозореца. Посмейте се, но с гръб към леглото. Половинката ви ще ви влезе в положение и ще настоява да се върнете при нея, вместо да настинете при прозореца.
Или пък попитайте невъзмутимо „Как можа да го направиш?!” в отговор на шокираното изражение срещу вас. След първоначалното объркване ще имате доста поводи за смях.
3. Прекалявате с въздишките. Силно въздишащите са хора, чиито бивши (дългогодишни) партньори са смятали това за секси и те продължават да си мислят, че това се очаква от тях. Моля ви, спрете! Това искат да ви изкрещят новите ви спътници в живота, но ако все още не са го направили, значи държат на вас и са тактични хора. Ще го направим вместо тях – наслаждавайте се на секса така, както ви идва отвътре. Не сте актьори във филми за възрастни и публиката не очаква от вас да я надъхвате.

4. Говорите мръсни думички. Нищо лошо няма в това, стига партньорът ви да харесва същото. Ако мръсните думички не го/я възбуждат, ще е добре да го забележите навреме, за да не го/я шокирате. Ако тя/той мълчи и не подема разговор с подобен речник и тон, най-добре замълчете и се засмейте тихичко. „Ще ме побъркаш, какви глупости ме караш да говоря” и продължете…

leglo25. Децата ви хващат. Опа! Тук много зависи в каква поза сте сгащени и на колко години са децата. Ако са малки и ви хващат в спалнята (заключвайте я тази врата!), прегърнете се силно пред любопитните им погледи, увийте се в чаршафите и им кажете, че много се обичате, ако искат да дойдат при вас и да се гушнете всички. После бързо ги отпращате и се обличате.
Ако са тийнейджъри – какво да ви кажем…. срамът е голям. Все пак не вреди да разчупите като поговорите малко. Пошегувайте се със ситуацията, защо се е прибрал по-рано, нали няма да се травмира, вменете му гордост, че е дете на обичащи се родители… каквото ви дойде наум. Важното е да сте духовити и да провокирате смях.
6. Причинявате болка. Как ли? С груба орална любов, анално нашествие или просто хапете не на място. Ясно е, че сте пометени от вихъра на похотта, но спрете веднага, щом чуете боязливо скимтене. Обяснете й/му, че сте превъзбуден/а и много съжалявате и преди да започнете отново се убедете, че отново ви имат доверие. Занапред разчитайте правилно сигналите.

7. Увличате се в любовната игра. С това обикновено прекаляват мъжете. Чували са, че за жените това е най-важната част и решават да се раздадат докрай. Тук отново се срещаме с неправилно разчетени сигнали. Започне ли дамата да проявява инициатива да преминете към същината на въпроса – послушайте я. Явно е време да й доставите друг тип удоволствие.

Какъвто и неудобен момент да преживявате в леглото, имайте предвид, че с хумор и такт ще обърнете ситуацията от срамна в забавна. Всичко е въпрос на гледна точка и зрителен ъгъл.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.