MENU

Спа за кучета в консервативна Англия

Искате да си починете и да презаредите батериите с малко спа процедури, но не можете да се разделите с четириногия си любимец? Не е и нужно! Имението Raithwaite Hall в Йоркшир, Англия се е превърнало в изискан хотелски комплекс, в който вашето куче може да се поглези наравно с вас.

Спа за кучета в консервативна Англия

Спа за кучета в консервативна Англия

Докато вие се разкрасяват е отмаряте с масажи и различни козметични процедури, професионалисти ще се погрижат за визията на малкия ви пухкав сладур, като това ще ви струва най-малко 18 британски лири.

Ако бръкнете по-дълбоко в джоба си – 35 британски лири, любимецът ви ще се потопи в соли от мъртво море, ще заухае добре и ще ви изненада с нова прическа и луксозен аксесоар към нея. Инвестирайте 60 британски лири в специалния кучешки пакет и любимецът ви ще получи допълнително масаж на главата и гърба.

Малките кученца под 4 месеца също са добре дошли в комплекса и за тях има ексклузивен разкрасителен пакет на стойност 18 британски лири.

Raithwaite Hall_1

Имотът Raithwaite Hall се простира на площ от 100 акра и датира от XIX век. Той включва замъка „Крепостта” и още шест луксозни вили. Нощувката в тях е 60 британски лири.

Комплексът се намира съвсем близо до Уитби. Абатството е вдъхновило Брам Стоукър да напише своя роман „Дракула”. Днес градът привлича хората с вкус към по-дарк музиката на станалия традиционен Уитби Готик Уикенд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.