MENU

NIVEA с три нови продукта за интимна грижа

intimna_grija2

Известен факт е, че балансът на интимната зона лесно може да бъде повлиян от външни фактори и това да доведе до нежелано чувство на дискомфорт. Ето защо, този сезон NIVEA отделя специално внимание на грижата за една от най-чувствителните и деликатни зони от женското тяло с три нови интимни лосиона.

Обикновените сапуни и душ-гелове могат да предизвикат чувство за дискомфорт, тъй като не са съвместими с естественото вагинално pH. Продуктите за интимна грижа поддържат естествения баланс на микрофлората в интимната зона.

Продуктите за интимна грижа от NIVEA са специално разработени за тази цел. Тяхната лека формула съдържа млечна киселина, която спомага запазването на pH баланса в интимната зона и запазва естествената защита. Внимателно подбраните съставки помагат за предотвратяването на кожни раздразнения и отблъскват вредните бактерии. Всички формули са гинекологично и дерматологично тествани, не съдържат сапун, алкохол и оцветители – за приятно усещане през целия ден.

intim_nivea1

  • Интимният лосион Fresh с алое вера и аромат на бял чай нежно почиства и освежава интимната зона, осигурявайки й чувство на свежест и комфорт през целия ден.
  • Интимният лосион Mild с олио от жожоба и екстракт от лайка помага за запазването на неутрално pH ниво в интимната зона. За приятно чувство на комфорт и защита всеки ден.
  • Интимният лосион Sensitive с екстракт от лайка и пантенол е специално разработен за нежно почистване на чувствителната кожа в интимната зона. Формулата е особено подходяща за периоди на хормонални промени и спомага предотвратяването на раздразнения и дискомфорт в интимната област.

За максимален комфорт в ежедневието и съхраняване на ефекта от интимните лосиони, използвайте и мокри кърпички за интимна грижа – Fresh и Mild.

NIVEA_Intimo_Wipes_Fresh

Доверете се на новите продукти на NIVEA, за да предпазите интимната си зона от нежелани инфекции, възпаления и раздразнения и да се чувствате винаги свежи.

Прочетете още:

7 правила за интимна хигиена

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.