MENU

Max Factor флашмоб взриви столичен мол

DSC_0039_1

Max Factor флашмоб взриви столичен мол

С експлозивен салса флашмоб Max Factor представи най-новия си гланц за устни – Colour Elixir Gloss. Страстните ритми заредиха с позитивно лятно настроение не само гостите на събитието, но и всички посетители на столичния The Mall.

Но салса флашмобът бе само част от изненадите, подготвени от великолепния екип на марката Max Factor. Събитието по повод представянето на най-новата палитра от цветове за устни бе пъстро и тематично – коктейли, хапки и разбира се, изкушаващите нюанси на Colour Elixir Gloss. То започна в Club Playground, където гримьорът Слав сподели предимствата на новия глос за устни и лично гримира желаещите да го изпробват.

DSC_0011_1

За втората част на събитието, сцената на действие се премести на партера, където цветното настроение и горещите латино ритми наистина взривиха атмосферата. Заедно с професионалните танцьори и екипа на Max Factor в танците се включиха журналисти, гости случайно преминаващи посетители на мола. След няколко зареждащи танца всички те вдигнаха по едно цветно табло, изписвайки името на най-новата звезда в колекцията – Colour Elixir Gloss.

max_factor

Max Factor е марката, която изобретява първия гланц за устни в далечната 1930г. Новият Colour Elixir Gloss е интелигентна комбинация от силно пигментиран цвят, супер бляскави частици и съставки, които нежно  обгрижват деликатната кожа на устните.

One Response to Max Factor флашмоб взриви столичен мол

  1. Avatar hater says:

    Ама паднал ли е мола след като са го взривили? Целия или само част от него?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.