MENU

Мила Кунис и Аштън Къчър чакат момиченце

 

Мила Кунис и Аштън Къчър чакат момиченце

Мила Кунис и Аштън Къчър чакат момиченце

Холивудската двойка Мила Кунис и Аштън Къчър ще стават родители на момиченце, гръмна американското списание “Ю Ес Уийкли”, цитирайки свой източник.

Слуховете, че двамата чакат дете тръгнаха преди няколко седмици след като Мила Кунис подозрително напълня, а отношенията на двойката разцъфнаха. И въпреки че те самите все още не са потвърдили официално новината, в интернет се появи потвърждаваща бременността на актрисата снимка, направена от жител на щата Луизиана. На нея се вижда ясно изпъкналият корем на звездата по време на разходка с Аштън Къчър.

Аштън е изцяло отдаден на Мила и угажда на всеки неин каприз по време на бременността“, споделя пък близък до звездната двойка.

Това ще е първо дете за Мила Кунис и тя със сигурност тепърва ще се учи как да възпитава дъщеря си. Но Аштън Къчър вече е минал по този път като доведен баща на дъщерите на предишната си съпруга Деми Мур.

Мила Кунис и Аштън Къчър започнаха да се срещат през пролетта на 2012 г. Двамата обаче предпочитат да не показват публично своите отношения и засега никой не коментира съобщенията за предстояща сватба на звездите. Американските журналисти обаче забелязаха пръстен с голям диамант на безименния пръст на Кунис по време на снимките на телевизионно шоу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.