MENU

Мелани Грифит и Антонио Бандерас се развеждат

melani_antonio

Мелани Грифит и Антонио Бандерас се развеждат 

Мелани Грифит и Антонио Бандерас се развеждат след 18 години съвместен живот. Шокиращата новина съобщи сайтът TMZ.com и като доказателство публикува молбата за развод, подадена и подписана от актрисата.

Като мотив за развода си с Антонио Бандерас Мелани Грифит, която е татуирала името му на дясната си ръка, е посочила традиционното „непреодолими различия“. Тя иска издръжка за себе си и дъщеря им Стела, която става на 18 години през септември, както и самостоятелно физическо и съвместно правно попечителство върху нея. За целта е наела водещия бракоразводен адвокат Лаура Уасър

Това е четвъртият развод на Мелани Грифит (има два брака с Дон Джонсън и един със Стив Бауер) и вторият за Антонио Бандерас. Не е ясно кога двамата са се разделили, но слухове за това витаеха от години. Едно от предположенията е, че отношенията им са рухнали преди няколко години, когато актрисата се бореше със силната си зависимост към алкохола и наркотиците. И въпреки че чаровникът от “Десперадо” остана неотлъчно до нея, явно напрежението е ескалирало.

Говорител на звездната двойка отказа коментар. Според техен близък обаче разводът е по взаимно съгласие и двамата запазват топли приятелски чувства един към друг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.