MENU

Мицеларна вода Sensibio H2O на Bioderma е Продукт на годината

Мицеларна вода Sensibio H2O на Bioderma е Продукт на годината

Мицеларна вода Sensibio H2O за втори път получи престижната награда “Продукт на годината” в категорията козметика, по време на “11-тите Дни на Фармацията”, организирани от Българския фармацевтичен съюз.

Sensibio H2O е 1-вата мицеларна вода в света, създадена от френския биолог, фармацевт и основател на BIODERMA – Жан-Ноел Торел, преди повече от 20 години и прави истинска революция в сегмента хигиена на кожата в цял свят. Като поставя нов стандарт по отношение на дерматологичната сигурност, продуктът остава ненадминат лидер и днес със своята уникална формула.

Повече, отколкото виждаме в емблематичната бутилка с прозрачна течност, Sensibio H2O крие три отличителни характеристики, които я правят неповторима: биомиметизъм с кожата – мицели, които наподобяват структурата на кожните фосфолипиди; успокояващо действие чрез патентована комбинация от активни съставки, които повишават прага на поносимост на чувствителната кожа, както и високо пречистената по фармацевтичен стандарт вода с физиологично pH 5.
Комплексните характеристики на формулата на Sensibio H2O определят ненадминатата ефикасност при премахване на грима с минимален брой движения с памучен тампон, което е предпоставка за по-малко механично раздразнение на кожата. В сравнение с други мицеларни води, за премахване на спирала, със Sensibio H2O са необходими едва 3-4 движения. Допълнително и полезно е действието срещу подпухване на очите, благодарение на екстракта от краставица, добавен във формулата.
От представянето си на българския пазар ексклузивно в аптеките до днес, Sensibio H2O продължава да бъде категоричен лидер. Всяка втора жена в България, която почиства кожата си с мицеларна вода, закупена от аптека, избира мицеларна вода на BIODERMA според пазарни данни на AC Nielsen.

Изписвана от дерматолози, препоръчана от фармацевтите, предпочитана от професионални гримьори и любима на милиони жени, бутилката Sensibio H2O придоби иконичен статус и се продава на всеки 2 секунди по целия свят.

През август и септември почитателите на Sensibio H2O могат да открият в аптеките лимитирания формат вертикална помпа, която няма аналог в сегмента мицеларни води и се предлага в икономичен размер от 500 мл на специална атрактивна цена.

Written by:

Published on: 21/08/2017

Filled Under: Събития

Views: 2790

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.