MENU

Храни – афродизиаци за по-горещи ласки

 

Храни – афродизиаци за по-горещи ласки

Храни – афродизиаци за по-горещи ласки

Храните, които съдържат афродизиак в състава си, са естествен  и приятен начин да подобрите сексуалния си живот. Така че, ако се чувствате отегчени от игрите под завивките,  искате да изненадате половинката покрай настъпващия празник на влюбените Свети Валентин или просто ви е любопитно да проверите теорията за естествени възбуждащи средства наречени афродизиаци, то тази статия е точно за вас.

Афродизиакът е вещество, което въздейства психологически на сексуалния апетит. То подсилва либидото посредством характерен мирис или възбуждащ външен вид. А най-хубавото е, че можете да го откриете в кварталния магазин или сред наличните ви хранителни запаси. Така че вижте с какво разполагате и как можете да го използвате за разпалване на страстите.

Шоколад 

Шоколадът е сред най-популярните храни – афродизиаци. А замисляли ли сте се защо? Освен, че е божествено вкусен и обожавате начина, по който залепва за небцето… ммм, шоколадът съдържа химикала фенилеталамин. Именно той е главен „виновник” за чувството на влюбеност, което ви обзема, докато ядете шоколад. Какаовите продукти стимулират и мозъчното производство на веществото ендорфин, по-известно  като хормона на щастието.

Препоръчваме на всяка двойка да има няколко блокчета шоколад за възбуждане на сетивата в нощното шкафче.

aphrodisiacСтриди
Ароматът на морски дарове въздейства върху сексуалното настроение, а стридите (особено суровите) имат и форма, която провокира въображението. Освен това са с богато съдържание на цинк, магнезий, желязо, мед и Омега – 3 мастни киселини и съдържат допамин, който засилва сексуалното желание у двата пола. Смята се, че именно той е прави стридите един от най-известните афродизиаци.
Препоръчваме ви романтична вечеря с вино и сурови стриди. Разположете се един срещу друг и всмуквайте апетитното месо, без да откъсвате очи един от друг. Останалото е въпрос на въображение.

Домати

Да, наистина! Доматите са афродизиак, който увеличава сексуалната потентност. Освен това съдържат киселини, които увеличават притока на кръв в устните. А заради сочната си вътрешност и апетитен сок са били известни като „ябълката на любовта” още през Ренесанса.

Препоръчваме да си хапвате домати директно от градината или земеделския двор, защото имат аромата и качествата на зеленчук, расъл под слънчевите лъчи. Именно вкусът и ароматът са причина доматът да се нарежда сред най-достъпните и вкусни храни -афродизиаци.

afrodiziakАвокадо
Формата на авокадото навява асоциации с мъжки репродуктивни органи. Но това не е единствената причина то да бъде сочено като  афродизиак. Авокадото съдържа голямо количество фолиева киселина, която спомага за достигане на оргазъм, както и витамин Е – мощен антиоксидант за кожата.
Препоръчваме да консумирате авокадото сурово, защото не е подходящо за термична обработка. Едно от най-известните ястия с авокадо е „Гуакамоле” – разядка със смляно авокадо, домати, лук, чушки и лимонов сок.
Шоколад, стриди, домати и авокадо са само част от храните, които съдържат афродизиак. До тях можем да поставим и банани, нар, краставица, люти чушки, папая – също смятани за гъделичкащи сексуалното желание храни.

По-важното е да не подхождате с недоверие, а да отворите съзнанието си към алтернативните начини за доставяне на удоволствие. Дали заради изкусителна форма или химичен състав, храните – афродизиаци са приключение, в което си струва да се впуснете.

А може би ще споделите с нас кой е вашият естествен еротичен стимулант?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.