MENU

Терапия с кератин – нов живот за увредената коса!

GAMME_PHYTOKERATINE_EXTREME_FOND_HD_1

Терапия с кератин – нов живот за увредената коса!

Диети, стрес, замърсяване, изправяне, боядисване…косата ежедневно е атакувана от купища агресивни фактори. В резултат, фибрите на косъма се увреждат, причинявайки заплитане, трудно разресване, безжизненост, накъсване… Ето защо все повече жени се нуждаят от спешно SOS решение срещу увредената коса. С терапията с кератин в 3 стъпки – гамата Phytokeratine от PHYTO, можете да възстановите здравия и блестящ вид на своята коса по най- бързия и ефикасен начин!

Phytokératine е цялостна възстановяваща програма за коса, съдържаща 100% растителен кератин. Формулата е истинска иновация за възстановяване на структурата на косата чрез въвеждане на растителен кератин в сърцевината на косъма. Благодарение на хиалуроновата киселина, която има уникалното свойство да прониква във вътрешността на косъма, се поддържа нормалната хидратация.

Шампоан, балсам, серум – козметично трио против начупване на косата, гарантиращо резултати още от първите дни на употребата.

Стъпка 1: Възстановяващ шампоан PHYTOKÉRATINE Extrême – 200 ml

Чувствен шампоан, който нежно почиства и осигурява интензивно подхранване и възстановяване на силно увредената коса, като й придава копринена мекота, еластичност и блясък. Растителният кератин възстановява структурата в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой. Маслото от бурити регенерира и придава мекота, а екстрактът от божур хидратира, тонизира и заздравява.

Достатъчно е да нанесете количество колкото орех, като масажирате скалпа, за да стимулирате кръвообращението. Изплакнете с хладка, почти студена вода, за да затворите кутикулите на косъма. Формула без съдържание на сулфати, силикон и парабени. Употребата му улеснява разресването и стилизирането. В резултат косата е интензивно възстановена, подхранена в дълбочина, за да разкрие красотата и блясъка си.

Стъпка 2: Възстановяваща маска PHYTOKÉRATINE Extrême – 200 ml

С кремообразна чувствена текстура, която незабавно възстановява и подхранва в дълбочина силно увредената коса, без да утежнява. Косата възвръща блясъка, еластичността и копринената си мекота. Растителният кератин възстановява структурата на увредената коса в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой.

Маслото от бурити регенерира косата и придава мекота, а екстрактът от божур хидратира, тонизира и заздравява увредената коса. Формула без съдържание на силикон и парабени. Употребата на маската улеснява разресването и стилизирането. В резултат косата е интензивно възстановена, подхранена в дълбочина, за да разкрие красотата и блясъка си.

phyto_terapy

Стъпка 3: Възстановяващ крем PHYTOKÉRATINE Extrême – 100 ml

С лека и нежна текстура и осигурява мултифункционално действие. Незабавно възстановява и подхранва в дълбочина силно увредената коса. Косата възвръща блясъка, еластичността и копринената си мекота и разкрива красотата си. Кремът подобрява космената структура, защитава косата от термична обработка със сешоар и преса до 220°C, улеснява стилизирането и придава сияен блясък.

Растителният кератин възстановява структурата в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой. Маслото от бурити регенерира косата и придава мекота, а екстрактът от божур хидратира, тонизира и заздравява увредената коса. Формула без съдържание на силикон и парабени. В резултат косата е интензивно възстановена, подхранена в дълбочина, за да разкрие красотата и блясъка си.

Written by:

Published on: 22/06/2015

Filled Under: Козметика

Views: 4963

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.