MENU

Каква си в любовта?

Каква си в любовта?

Каква си в любовта?

На хората често се приписват животински качества в зависимост от поведението им в една или друга сфера от живота, особено в любовта. И дори ти самата да се олицетворяваш с любимото си животно, следващият забавен тест може и да те изненада. Но има голяма доза истина, ако се замислиш. Искаме от теб просто да прочетеш по-долу изброените животинки, да си затвориш очите и да визуализираш животното, което изплува в съзнанието ти.

Котка – ах, изкусителке! Мечтаеш да си обожавана, но си способна да нараняваш с думи и необмислено поведение. Ти си доминиращата страна във връзката. Взимаш повече, отколкото даваш. Влюбиш ли се веднъж истински си вярна и любвеобилна, но само докато се чувстваш издигната на пиедестал. Ако не се чувстваш желана… е, за котката не е проблем да се отърка в някой друг.

Пингвин – романтична идеалистка с огромно сърце – това си ти. Даваш много повече, отколкото получаваш. Ти си идеалното момиче, за този, който те оцени такава, каквато си. Не допускай да се злоупотребява с доверието и чувствата ти, защото неволно предразполагаш към подобно отношение.

Пантера – въпреки, че и пантерата е котка, отношението ти към връзките е по-различно. Търсиш любовта неуморно, с което подвеждаш, че си повърхностна, но откриеш ли я – вярна си до гроб. Ти си мечтаната съпруга, майка и приятелка.  Близките ти са щастливи да те имат до себе си.

pretty-woman-mirror-634x485Куче – не се влюбваш лесно. Трябва ти време, за да си наясно с чувствата си. Ти си преди всичко предпазлива и практична в отношенията си с любимия. Търсиш разбиране, подкрепа и сигурност във връзката си. Ако ги имаш половинката ти ще бъде винаги подкрепян и стимулиран от теб.
Тигър – трудно се влюбваш. Падаш си романтичка, копнееш за вечната любов, пък било то и тайна. Ако любимият ти е сериозен индивидуалист би могло и да му омръзне от копнежа ти по непознатото и далечното. Въпреки това си водещата във връзката и имаш качествата да го подчиняваш без дори да се усети. Не спирай да мечтаеш!
Коза – ти си много личности в едно – като всяка жена, всъщност. Екзалтираност, сантименталност, раздразнителност и недостъпност – това са само част от настроенията, през които преминаваш за деня. Имаш нужда от уравновесено и спокойно момче, което да изчаква търпеливо емоционалните бури да отминат. Хей, да не си зодия Близнаци?

Кенгуру – връзката ти и нейното бъдеще са основен приоритет за теб, но не си особено нежна и любяща. Вярна и предана си, но не можеш да изразяваш чувствата си, което подвежда гаджето ти, че нямаш нужда от сантиментални глезотийки. А всъщност така ти се иска малко гукане и гушкане… Научи се да даваш израз на емоциите и желанията си (нали осъзнаваш, че поведението ти е типично мъжко?).

Крокодил – ако първата ти мисъл е била „крокодил” то ти си чувствена и романтична натура, която се раздава във връзките. Лесно се приспособяваш към новият човек в живота си. Ако гаджето ти е подходящо за теб, то нещата ще ви се получат в дългосрочен план. Въпреки всичко обаче често кривваш от правия път. Обуздай този слаб ангел, за да не изгубиш някой, който си струва.

Е, каква си в любовта според този тест? А според теб самата?

Written by:

Published on: 13/03/2014

Filled Under: Сърдечни трепети

Views: 3152

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.