MENU

10 заблуди, в които вярваш, когато си влюбен/а

 

10 заблуди, в които вярваш, когато си влюбен/а

10 заблуди, в които вярваш, когато си влюбен/а

Да си влюбен/а означава само едно  –  че се подмяташ в розовия балон на самозаблудата. Да, вярно е, че съвсем скоро обяснихме колко е вдъхновяващо това чувство, но за да бъдем честни ще ти покажем и как изглеждаш в очите на другите. Не че това трябва да те интересува, може би околните просто ти завиждат. А и влюбеният човек е добър човек.

Но! За съжаление, съвсем скоро сама ще откриеш колко си била заблудена, когато си мислила, че:

Заблуда номер 1 – „Всички мъже си падат по разкрепостени момичета”

Да, но по разкрепостените филмови героини или момичетата в дискотеката, а не в ежедневието. На твоя избраник никак няма да му хареса да се правиш на по-хард, отколкото би искал да бъдеш. Така че, моля те, спри с опитите да „го играеш“ мръсница, за да му се харесаш и бъди естествената сладурана, в която се е влюбил.

ID-100233500Заблуда номер 2 – „Никога няма да влюбя отново”
Мммм да, това сме го чували, но няма лошо да поживееш още малко в тази заблуда. Не че е невъзможно това да е мъжът на живота ти, но помисли – смяташ ли, че имаш опита и базата за сравнение, за да го твърдиш?
Заблуда номер 3 – „Приятелките ми искат да знаят всичко за него”
Истината е, че и да искат и да не искат, ти нямаш търпение да подхванеш темата, така че имат ли избор? Ако неуморно „ах“-кат и въздишат в подходящия момент, то имаш най-търпеливите приятелки на света. Само един въпрос – ти искаш ли да знаеш всичко за техните интимни преживявания?
Заблуда номер 4 – „Всичко, което харесва той, харесвам и аз”
В първите седмици на връзката – да, но колко още мача на „Манчестър Юнайтед“ мислиш, че ще понесеш? И докога ще го гледаш в захлас докато „разфасова“ на части компютъра си? Даваме ти още малко време…
Заблуда номер 5 – „Влюбена съм, компанията ще почака”
Не прави грешката да пренебрегваш приятелите си заради Мистър Единствен. Ако го правиш системно скоро след свалянето на розовите очила, може и да ти стане самотно.

Заблуда номер 6 – „Той иска да знае всичко за мен”
Това, че го твърди, не означава, че ще има търпението да те слуша. Освен това, не прави грешката да му разказваш за това, колко си разочарована от бившите си. Той не ти е приятелка…, а гадже!

Заблуда номер 7 – „Пукнатините в хигиената не те дразнят“ID-10076923
Хм…., в това отношение прагът на поносимост е краткотраен. Дано имаш късмета Той да подлежи на превъзпитание, в противен случай май все пак не е мъжът на живота ти, а?
Заблуда номер 8 – „1,2,3 бирички, да пие момчето, ще му правя компания”
Да, но бирата не ти е на сърце, а с безпокойство гледаш как пресъхва чашата му. Ако гаджето ти е купонджия и се чувства добре в компания – ОК. Но сега е времето да обърнеш внимание колко често и какво количество си пийва и не последно място – ефектът на кехлибареното пиво върху характера му.
Заблуда номер 9 – „Приятелите му са отбор симпатяги”
Колкото си им симпатична и ти, но само докато и двете страни не развиете инстинкт за собственост върху общия ви приятел.
Заблуда номер 10 – „Толкова е забавен”!
Смехът ти напомня чуруликането на птичка, когато слушаш шегичките му. Няма да си позволим ирония относно чувството му за хумор, защото искрено се надяваме то да не е заблуда – това ще помага на връзката ви, а за всички нас най-важно е да се смеем.

Заблуда или не, сърдечно ти желаем да си открила човека, който осмисля съществуването ти, ако ли не…следващият, моля!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.