MENU

Любовният ви живот според кръвната група

kravna_grupa

Любовният ви живот според кръвната група

 

Оказва се, че кръвната група е в пряка връзка с успехите в любовния живот. Или поне така твърдят японски учени, чието скорошно проучване установило, че кръвната група определя основни черти от характера, което от своя страна оказва голямо  влияние върху взаимоотношенията с другия пол. Вижте до какви изводи са стигнали, сравнете кръвните групи на себе си и половинката ви и сами преценете дали е така.

Хората с кръвна група АВ са уравновесени и рационални, със силно изразени социални умения, но и склонност към критика. Целеустремени и изключително морални. Лесно се приспособяват към всяка ситуация и са идеална компания за забавления. Те са отлични интимни партньори и лесно се привързват към хората, макар да са по-сдържани в изразяването на чувствата и емоциите си.

ID-100259044Хората с кръвна група А са искрени, внимателни и търпеливи, но също взискателни и перфекционисти. Винаги дават 100% от себе си, когато се захванат с нещо. Отговорни са и пресмятат всички възможности преди да вземат решение. В любовта са добри партньори, но малко скучни в леглото. Предлагат стабилност, но имат нужда да контролират всички около себе си, което не рядко предизвиква конфликти. Много добри родители и се справят добре в стресови ситуации.
Хората с кръвна група В са страстни, творчески и силни натури.  Социално настроени и душата на компанията. Доста егоистични и безотговорни, те не обичат правилата, както и да им се налага нещо. В любовта обичат да изненадват – в спалнята и извън нея. Лесно се сприятеляват, лесно се влюбват и разлюбват.  Мъжете много често се оказват от типа „лоши момчета“  или най-големите разбивачи на сърца.

Хората с кръвна група 0 са социални, оптимистично настроени, романтични и амбициозни. Знаят как да работят и да печелят пари. Идеални водачи и учители за тези, които имат желание да се учат. Лесно могат да бъдат убедени и не отстояват докрай позицията си. В любовта са грижовни, щедри и внимателни и очакват същото в замяна. Но ако имат и най-малък повод за подозрение могат да бъдат изключително ревниви, своенравни и арогантни.

А ето и схема за съвместимост в партньорските взаимоотношения между различните кръвни групи:

АВ жена / А мъж – Лесно се карат, но и лесно се сдобряват
АВ жена / В мъж – Склонни са да се карат повече
АВ жена / 0 мъж – Идеална съвместимост;Един за друг
АВ жена/ АВ мъж – Идеални за приятелство, но не съвместими като двойка

А група жена / А група мъж – устойчива връзка, ако изчистят различията си
А група жена / В група мъж – трудности, различни характери
А група жена / 0 група мъж – идеални взаимоотношения
А група жена / АВ група мъж – стабилна връзка, добро разбирателство

В група жена / А мъж – Трудности, възможни са спорове
В група жена / В мъж – Различия при мненията; и двамата са своенравни
В група жена /0 мъж – Съвместими, разбирателство
В група жена / АВ мъж – Стабилна връзка, но има трудности

0 група жена / А мъж – Жената е склонна на повече компромиси
0 група жена / В мъж – Съвместими са заедно
0 група жена / 0 мъж – Жената проявява лидерски умения, склонна е да пренебрегне мъжа
0 група жена / АВ мъж – Идеална съвместимост

Е, открихте ли се някъде?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.