MENU

Какъв тип е Вашата чувствителност?

3

Какъв тип е Вашата чувствителност?

Чувствителната кожа не е диагноза, а ежедневно състояние на съвременната жена и все повече жени споделят, че усещат някои от симптомите на чувствителността, като парене, опъване, сърбеж. Кожата им е нежна и лесно се дехидратира и зачервява. За да помогне на жените да разберат какъв тип чувствителна кожа имат и как да се грижат за нея, BIODERMA стартира специална онлайн кампания. Разберете повече за нея и се включете!

Най-често повишената чувствителност на кожата се проявява в резултат на различни вътрешни и външни фактори – психологични (стрес, умора), околна среда (студ, топлина, температурни промени, замърсяване) и начина ни на живот.

Благодарение на своите познания и изследвания в областта на биологията и дерматологията BIODERMA идентифицира два основни типа чувствителна кожа: първият тип е само с вътрешни, субективни прояви и усещания, а вторият тип има външни изражения като зачервявания.

Определянето на типа чувствителност и на подходящата програма за грижа и хигиена на кожата става с помощта на кратък тест на сайта www.bioderma.bg.

5

Всички участници, попълнили теста до 15 октомври, ще имат шанса да спечелят един от 100-те тестови комплекта Sensibio с подходящи продукти за техния тип чувствителна кожа в 2 стъпки – хигиена и третираща грижа.

Участниците, които са спечелили тестови комплект и споделят своите впечатления от програмата Sensibio, която са изпробвали, имат шанса да спечелят голямата награда – индивидуален анализ на цветовете и личния стил в студио My Beautiful I.

4_1

Разкриването на личния стил е дълбоко преживяване за цял живот. То ти дава възможност да видиш и преживееш истинската си красота в пълния й блясък. Личната имидж консултация включва Анализ на цветовете на дрехите и Анализ на личния стил на обличане, които разкриват твоите най-ценни качества и ти дават възможност да откриеш и изразиш своето уникално послание към света.

Личната имидж консултация има силата да промени ежедневието ви в нова позитивна посока! Провежда се от Маргарита Асадурова в Студиото за индивидуални анализи на цветовете и стила на дрехите My Beautiful I.

Written by:

Published on: 03/10/2014

Filled Under: Козметика

Views: 2579

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.