MENU

Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Карамазов и Юлиян Вергов в кухнята

All

Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Карамазов и Юлиян Вергов в кухнята

Едни от най-популярните български мъже – Захари Бахаров, Деян Донков и Владо Карамазов, показаха уменията си в домакинстването на импровизиран ситком, организиран по повод представянето на високотехнологичната марка Bauknecht на българския пазар. Официалното събитие се състоя миналата седмица в Sofia Event Center, а негов водещ бе също толкова известният от сцената и малкия екран Юлиян Вергов, който провокира колегите си да се развихрят в любимите кътчета на жените и да докажат, че знаят какво искат те.

Въпреки разпространеното мнение, че мъжете са истинско бедствие в домашните задължения, Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Карамазов и Юлиян Вергов доказаха, че се справят прекрасно не само с професионалните си ангажименти, но и че са отличници в домакинската работа.

Zahari & Julian

Захари Бахаров демонстрира как се справя с прането вкъщи и призна, че си мечтае за перална машина, която има детектор за документи и монети, защото неговата половинка Диана често забравяла да провери джобовете му за забравени ценности.

Като истинска “къщовница” пък се доказа Владо Карамазов. Неговите покупки бяха прилежно подредени в двукрилния Bauknecht хладилник за по-малко от 5 минути. Владо призна, че е изключително подреден мъж и дизайнът на уредите в дома му е от първостепенно значение. Захари Бахаров пък разкри, че въпреки увлечението на Владо по детайла и дизайнерското изпълнение, той домакинства със стар розов анцуг, който изглежда поне на 20 години.

Vlado Karamazov

Деян Донков бе ангажиран да демонстрира кулинарните си умения. Той разкри, че заедно с половинката му Радина Кърджилова най-често избират за вечеря спагети, но в кухнята на Bauknecht той заложи на печено пиле. Четиримата актьори признаха, че се справят с домакинските задължения, но силно оценяват помощта на високотехнологичните уреди, които им спестяват време и усилия.

Deyan Donkov

Самото име Bauknecht е гаранция за безкомпромисно немско качество в света на високите технологии. Компанията разработва, произвежда и разпространява домакински уреди за всеки кът от дома – готварски печки, съдомиялни, перални машини и сушилни, хладилници и фризери. Основана през 1919 г. в Германия, Bauknecht започва като малка електротехническа работилница и се разраства до водеща и предпочитана марка домакински уреди в цял свят.

Уредите на Bauknecht са с редица световни награди за дизайн, както и с отличия за качество и енергоспестяване. Владо Карамазов призна, че би взел със себе си хладилник с марка Bauknecht , ако днес бе участник в “Сървайвър”. Уредът е с революционната технология ProFresh, която запазва продуктите свежи до 4 пъти по-дълго и има антибактериален филтър, пречистващ 99.99999% от познатите ни бактерии. На събитието бяха представени още: перална машина, която предпазва дрехите от захабяване до 4 пъти по-дълго; фурна за вграждане с 3 различни нива, в която могат да се приготвят 3 различни ястия едновременно, без да се смесват миризмите или вкусовете; съдомиялна машина, която е с патентована технология PowerClean и няма нужда от предварително измиване на силно замърсените съдове. Представените уреди са само малка част от богатото портфолио на немския бранд, който стъпва на българския пазар тази есен.

Vassil Iliev

“За мен е истинско удоволствие и привилегия да представя уредите с марката Bauknecht на българския пазар. Иновации, страхотен дизайн и немски стандарт за качество – това можем да гарантираме на нашите клиенти,” – сподели изпълнителният директор на Bauknecht за България г-н Васил Илиев.

Written by:

Published on: 04/10/2014

Filled Under: Съвети и идеи

Views: 6335

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.