MENU

Грил-парти в 6 български града с LIDL и COCA-COLA

Coca-Cola и Lidl ще обединят усилия и заедно ще организират най-мащабното грил турне в шест български града това лято. Жителите на Стара Загора ще бъдат първите предизвикани да се включат в Националния турнир по спортен грил и да определят част от претендентите за титлата „Грил майстор на България”

Тази година двете компании ще слеят събитията в обща инициатива под надслов „Да споделим грила!“, за да отпразнуват ценното време, прекарано сред семейство и приятели, с вкусна и качествена храна, освежаващи напитки и много забавления и изненади.

Най-запалените фенове ще имат възможността не само да се насладят на вкусна храна и напитки, но също така да премерят сили в Националния турнир по спортен грил и да се преборят за титлата „Грил майстор на България”. Lidl и Coca-Cola ще предизвикат всички желаещи да съберат арсенала си от умения по гриловане на месо и да демонстрират майсторство, като се включат в регионалните етапи на турнира и се преборят за своето място на финала в София.

Първите събития от турнето започват в края на юли от Стара Загора (23.07.2017 г. – парк “Алана”) и Русе (Парк на Младежта, при “Вазата” – 30.07.2017 г.), последвани от Варна (Морската градина, под Пантеона – 13.08.2017 г.), Бургас (Морската градина, пред Пантеона – 20.08.2017 г.) и Пловдив (Гребният канал – 27.08.2017 г.) през август, а кулминацията на инициативата, както и финалът на Националния турнир по спортен грил, ще се проведат в началото на септември в София (зад музея “Земята и хората” – 03.09.2017 г.).

Наред с майсторски подготвен грил и свежи напитки, организаторите от Coca-Cola и Lidl подготвят за всички посетители много забавления, изненади и незабравими емоции за малки и големи.

Чрез инициативите „Да споделим грила” Lidl и Coca-Cola обединяват усилия, за да дарят щастие в споделените мигове, прекарани със семейството, да дадат възможност на все повече хора да прекарат пълноценни моменти с близки и приятели, докато се наслаждават на забавни моменти и вкусна и качествена храна и напитки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.