MENU

Джъстин Тимбърлейк е най стилният мъж на планетата

 

Джъстин Тимбърлейк е най-стилният мъж на планетата

Джъстин Тимбърлейк е най-стилният мъж на планетата

Певецът Джъстин Тимбърлейк често оглавява класациите за най-желан мъж на планетата, но изглежда ще измести и красавеца Дейвид Бекъм в категорията Най-стилен мъж в света, съобщава цифровият телевизионен канал Fashion One Television. А ние можем да добавим, че това далеч не е без основание.

Колкото и секси да изглежда 38-годишната футболна легенда Дейвид Бекъм, той трудно ще задържи короната си за стил, като се вземе предвид  външният вид на Джъстин Тимбърлейк през последните години.

“2013 година беше годината на Джъстин. Той не само се завърна на музикалната сцена и под светлините на прожекторите, но и показа огромна доза стил и сексапил по време на всичките си публични появи“, коментира говорител на телевизионния канал.

Все пак Дейвид Бекъм още превъзхожда по стил личности като дизайнера Том Форд, музикантите Кание Уест и Фарел Уилямс и още много други известни имена, но едва ли би останал доволен от новата първа позиция в лицето на Джъстин Тимбърлейк. В класацията за най-стилните мъже на планетата се нареждат още актьорите Райън Гослинг, Джеймс Франко и Брадли Купър.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.