MENU

Обувки „Миньони“ – новият моден хит

minioni_1

Обувки „Миньони“ – новият моден хит

Появата на Сандра Бълок с обувки в стил „Миньони“ на премиерата на едноименната анимационна продукция в Лондон през юни предизвика истински фурор не само в Холивуд, но и по света.

В дългоочаквания хит, посветен само на любимите жълти човечета от „Аз, проклетникът“, Сандра Бълок може да има глас на злодей, но в реалния живот тя за пореден път доказа, че е дарена със златно сърце и безупречен усет за стил.minioni1

С разходката си по Червения килим в британската столица актрисата, озвучаваща героинята Скарлет Овъркил в новия филм за Миньоните, избра нетрадиционен начин да подпомогне благотворителна кауза, като същевременно подкрепи излизането на кинопродукцията на голям екран и направи дебюта на хитовото модно хрумване на дизайнера Рупърт Сандерсън.

Сандра Бълок отново демонстрира безупречна класа и блясък в стила, подбирайки стилна черна рокля с жълт мотив и средна, асиметрична дължина от Роксанда, така че именно обувките „Миньони“ да се превърнат в основния акцент на визията й.

minioni2

Възползвайки се от истерията по „Миньоните“, организаторите на онлайн кампания, посветена на културата и образованието на бездомни деца в Лос Анджелис, вмъкнаха в асортимента си 10 чифта от свежарските обувки, с автографа на Сандра Бълок. И въпреки цената от 3000 британски лири за чифт, всички бяха разграбени за отрицателно време. Сравнено с обичайната цена на обувките на Сандерсън (между 470 и 1100 паунда), печалбата от подобно мероприятие си е истински успех, тъй като увеличи приходите с 30 000 лири само от продажбата на обувките. В допълнение, чаровната актриса дари още толкова за достигане на крайната сума от проекта.

minioni3

Сами по себе си, ярко жълтите обувки с тънки токчета, закачливи муцунки и мигли около глезена, са част от колекцията Minions Bellow Yellow, вдъхновена от „Миньони“ – манията. Тя включва лимитирани проекти на щури дрехи, шапки и обувки на шест прочути модни дизайнери, включително Рупърт Сандерсън, Жил Декон и Пиърс Аткинсън.

С появата си на голям екран продукцията „Миньоните“ се превърна в абсолютен блокбъстър с рекордните 115,2 млн. долара приход само от дебютния си уикенд, с което стана втората най-голяма анимационна премиера на всички времена след „Шрек Трети“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.