MENU

„Дефиле на красотата” – ревю-спектакъл на прически

фотограф: Теди Грозданов

фотограф: Теди Грозданов

 

“Ако косата ви можеше да говори, тя със сигурност би искала да усети някой от продуктите на най-новата серия за гладка и стичаща се по раменете огледално лъскава коса на френската марка за спа-грижа за косата Rene Furterer. Новото, различното лице на  LISSEA (от френски език “lisser”- изглаждам, лъскам) бе представена на изискан ревю-спекатъл на прически под надслов „Дефиле на красотата”.

На потъналия в лилава светлина моден подиум, линията LISSEA на Rene Furterer беше представена грандиозно, както го заслужава.

Г-жа Ина Фиркова, бранд мениджър на марката за България, запозна дошлите повече от  380 гости с качествата на серията, а всички присъстващи имаха възможността да им се насладят  по време на демонстрацията на живо на прическа, направена директно на модния подиум от артистичния директор на марката за България Петър Кирчев.

Кулминацията на събитието беше „Дефилето на красотата”: момичета във феерични лилави тоалети представиха прически, творени отново от Петър Кирчев, а млада и талантлива изпълнителка в рокля, с която сме виждали Меган Фокс на червения килим, разбира се в лилаво, допринесе за модерната изтънченост на атмосферата на вечерта.”

фотограф: Теди Грозданов

фотограф: Теди Грозданов

Новите продукти за великолепна коса LISSEA търсете в аптеките. Серията е специално предназначена за права, недисциплинирана коса, съдържайки иновативна и ефикасна комбинация от естествени съставки. Включва изглаждащ шампоан за непокорна коса, изглаждащ балсам за непокорна коса и термопредпазващ спрей за изправяне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.