MENU

LIFTISSIME – новото 3D лифтинг измерение на кожата

Lierac1360X1200mmHartia_1

LIFTISSIME – новото 3D лифтинг измерение на кожата

След 50-годишна възраст, жените забелязват видими морфологични промени в лицето си. Кожата започва да се отпуска, а лицевите контури вече не са добре очертани. Скулите хлътват, кожната структура е неравномерна, видимите бръчки стават по-дълбоки. За да отговорят най-добре на нуждите и очакванията на тези жени, LIERAC разработиха нова противостарееща линия – LIFTISSIME, с революционно 3D измерение на кожата. Запознайте се с нея!

С напредване на възрастта лицето губи хармония и изразителност, което влияе върху чара и женствеността на дамите в зряла възраст, които желаят да възстановят красотата и жизнеността си. Благодарение на дългогодишния си опит, лаборатории LIERAC идентифицират основната причина за морфологичното стареене при жените – загубата на клетъчна кохезия.

Формулата на новата линия LIFTISSIME таргетира именно това – възстановяване на клетъчната кохезия посредством патентования комплекс Cell-Junction. Той стимулира протеина перлекан, който има ключова роля в баланса на лицето, благодарение на две основни функции: действие върху кохезията между кожните слоеве и действие върху кохезията между клетките във всеки слой на кожата.

Picture1_1

Комбинацията му от три активни съставки – екстракт от минзухар, растителен пептид и биотехнологичен серамид, възстановява обема, осигурява лифтинг в три измерения, изглажда дълбоките бръчки и възвръща младежкия свеж вид на лицето.

Новата линия LIFTISSIME на LIERAC включва 5 продукта за грижа, препоръчителни за всички жени, които очакват ефективна лифтинг терапия, която същевременно е комфортна и чувствена или желаят хармонично лице с добре очертани контури и балансиран кожен обем. С нежна текстура, която незабавно попива в кожата с изискан аромат на горски плодове, фрезия, жасмин и сандалово дърво. Околоочният гел-серум е без аромат за максимална толерантност.

1. Интензивен лифтинг серум – флакон с помпа (30 ml) – 167 лв.

Първият 3D лифтинг серум, който напълно реструктурира лицето. Осигурява незабавен лифтинг ефект, изглаждане и запълване на видимите бръчки, възстановяване на обема, преоформяне на контурa. Обогатен с биотехнологичен реструктуриращ агент, стимулиращ производството на колаген и еластин в кожата. Препоръчва се за жени, които искат да възстановят енергията на лицето си. Нанася се сутрин и/или вечер на лице и шия, самостоятелно или преди крем за лице от линия LIFTISSIME.

VISUEL_LIFTISIME_GAMME_5 pdts_12. Дневен & нощен крем (нормална към суха кожа) – бурканче (50 ml) – 155 лв.
Първият 3D лифтинг крем, който тонизира лицевите контури. Осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки. Обогатен с цвят от гардения тиаре за дълготрайна хидратация. Нанася се сутрин и/или вечер на лицето самостоятелно или след лифтинг серум LIFTISSIME
3. Дневен & нощен крем (суха и много суха кожа) – бурканче (50 ml) – 155 лв.
Първият 3D лифтинг крем, който преоформя и подхранва лицето. Осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки. Обогатен с масла от ший и какаови зърна с подхранващо действие. Нанася се сутрин и/или вечер на лицето самостоятелно или след лифтинг серум LIFTISSIME

4. Нощен крем (всички типове кожа) – бурканче (50 ml) – 159 лв.

Първият 3D лифтинг крем, който преоформя лицето нощ след нощ. Oсигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето и възстановява обема. Обогатен с растителна смола, която възстановява обема и масла от арган и слез, които възвръщат плътността на кожата през нощта. Нанася се вечер на лицето самостоятелно или след лифтинг серум LIFTISSIME.

5. Околоочен гел-серум (за околоочен контур & клепачи) – флакон с помпа (15 ml) – 100 лв.

Първият 3D лифтинг продукт, който обновява околоочния контур. Стяга и повдига клепачите, изглажда бръчките и освежава погледа. Обогатен с комплекс от албиция и ванилова трева със стягащо действие и екстракт от див чемшир против подпухване и тъмни кръгове. Препоръчва се при дълбоки бръчки, отпуснати клепачи, торбички и тъмни кръгове и за жени, които желаят по-красив и изразителен околоочен контур. Прилага се в областта на околоочния контур и клепачите сутрин и/или вечер чрез лек натиск върху апликатора надолу и се разнася с помощта на накрайника – под окото – в посока от вътрешния към външния ъгъл, на горния клепач – в посока от окото нагоре към веждата.

Written by:

Published on: 30/03/2015

Filled Under: Козметика

Views: 1986

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.