MENU

4 стъпки в грижата за косата през зимните месеци

4 стъпки в грижата за косата през зимните месеци

През зимния сезон честото сушене на косата със сешоар и непрекъснатото носенe на шапки води до изтощаване на косата, начупване на косъма и омазняване. По тази причина Schwarzkopf създаде специалната лимитирана колекция – Gliss Winter Repair, предназначена за възстановяване на косата през зимните месеци. Така, в 4 последователни стъпки ще осигурите перфектна грижа за косъма в студените дни.

Зимната серия обгрижва Gliss Winter Repair стресираната коса и я прави мека. Благодарение на новата линия, сухата коса става силна, устойчива и дълбоко подхранена. Продуктите са подходящи за всеки, който иска да запази обаятелния блясък на косата си по време на зимните месеци.

Цялата серия на Gliss Winter Repair съдържа концентриран серум за поддържане на косата в зимни условия и предотвратява по-нататъшно увреждане. Формулата е специално създадена за коси, увредени от често използване на сешоар и неблагоприятни атмосферни условия като вятър и ниски температури. Серията притежава и антистатичен ефект, който предпазва косата и я прави по-устойчива на външните влияния.

А ето и кои са 4-те продукта от гамата Gliss Winter Repair. Нанасяйте ги последователно и ще се радвате на жизнена и блестяща коса дори при сибирски условия.

1. Gliss WINTER REPAIR шампоан, 250 ml.
Шампоан с грижовен възстановяващ серум и антистатичен ефект. Предпазва косата от изсушаване и я прави по-устойчива на външни влияния.

2. Gliss WINTER REPAIR балсам, 200 ml.
Предпазва косата от изсушаване, прави я лесна за разресване и има антистатичен ефект.

3. Gliss WINTER REPAIR маска, 200 ml.
Предпазва косата от изсушаване и я прави по-устойчива на външни влияния, има антистатичен ефект.

4. Gliss WINTER REPAIR експресен възстановяващ балсам, 200 ml.
Предпазва от изсушаване и улеснява разресването.

Written by:

Published on: 04/01/2017

Filled Under: Козметика

Views: 2084

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.