MENU

Игра „Пролет в гардероба – твоето усещане за стил“

Игра „Пролет в гардероба - твоето усещане за стил“

Игра „Пролет в гардероба – твоето усещане за стил“

Всички сме в очакване на пролетта, когато заедно с природата ще обменим гардероба си. Ще дадем път на пастелните, а може би и по-наситени нюанси, на ефирните материи и на женствените, щури, екстравагантни линии. Накратко казано, ще събудим стила си за живот.

Вдъхновени от свежестта, пъстротата и възможностите за въображение в личния стил, съвместно с Ariel отправяме предизвикателство към всяка дама, за която пролетта, модните тенденции и играта с визията вървят ръка за ръка (а вярваме, че при всички е така) 😉 В него се включват още уебсайтовете „Hashtag Magazine” и “OnlinePriatelka”, a почетен член на журито е топ дизайнерката Виргиния Здравкова.

Какви са условията на играта „Пролет в гардероба – твоето усещане за стил“?

1. Сред съкровищата в гардероба си компилирай любим или предпочитан пролетен сет, включващ дреха, аксесоар и обувки.
2. Направи си снимка (селфи), облечена в него или го оформи в колаж, и ни го изпрати на мейл: info@sense4style.com
3. Сподели линк към конкурса във Facebook, за да предизвикаш и ти свои приятелки.

Срокът за изпращане на сетовете е 12:00 ч. на обяд на 21.03.2015. Победителите ще бъдат обявени на 23.03.2015, когато официално ще можем да се поздравим с „Честита пролет“. А всички получени снимки ще бъдат включени в публикация в сайта.

Ariel Liquid Powder_1

Наградите? Две от вас ще спечелят най-новата формула на Ariel течен прах, която обещава по-здрави тъкани и по-свежи, неустоимо чисти дрехи (защото грижата за дрехите е от първостепенно значение за стила).

Същите ще продължат във втори етап, в надпревара с останалите четири финалистки (по две от другите сайтове – партньори) за голямата награда: среща с Виргиния Здравкова, която ще даде на победителя ценни съвети за стила и визията и заедно ще се заснемат във фотосесия, също отразена и споделена с читателите.

И така, за още малко вдъхновение, ще ти припомним, че ние, от Sense4Style.com сме привърженици на мисълта на Жорж Бюфон – „Стилът, това е Човекът“. И тъй като стилът има много лица, в играта „Пролет в гардероба – твоето усещане за стил“ няма да определяме правилен или грешен отговор. Тук всяка от вас може да изрази (покаже) своето виждане за стил. И ние с радост ще го споделим.

Така че, грабвай фотоапарата и повикай пролетта в живота си!

Written by:

Published on: 11/03/2015

Filled Under: Uncategorized, Мода

Views: 4577

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.