MENU

Какво говори начинът, по който се смеете, за характера ви?

 

Какво говори начинът, по който се смеете, за характера ви?

Какво говори начинът, по който се смеете, за характера ви?

Начинът, по който се смеят хората е толкова разнообразен! Усмивката, звуците, които издават, жестовете и израженията са уникален израз на индивидуалността, но имат и нещо общо. Смехът може да разкрие черти от характера ви, за които не сте и подозирали, че издавате именно, когато ви е най-весело.

1. Смеете се като закривате устата си с пръсти – страхувате се да бъдете себе си дори в компанията на най-близките си хора. Твърде самокритични сте, свити и не обичате да  привличате вниманието върху себе си.

ID-100907712. Смеете се като обхващате лицето си с длани – типични мечтатели сте – прекарвате повече време в облаците, отколкото на земята. Понякога нямате реална представа за случващото се около вас и често се учудвате от постъпките на околните.
3. Смеете се като отмятате главата си назад – вие сте темпераментна личност, която трудно сдържа емоциите си – и хубави и лоши. Известни сте като душата на компанията и винаги насреща, когато някой има нужда от помощ.
4. Смеете се като навеждате глава настрани – трудно е да ви се има доверие. Непостоянни сте, с иронично отношение към проблемите на приятелите си. Не правите планове за бъдещето, а в любовта не признавате никаква дипломация.
5. Смеете се като навеждате главата си напред – може да ви се има доверие. Вие сте добродушни, но и мъдри. Лесно се сприятелявате и създавате трайни контакти.
6. Смеете се със затворени очи, без да накланяте глава – повърхностни и импулсивни сте. Не се замисляте какво правите и какви са последствията.
7. Смеете се като държите врата си с ръка – вие сте личност със силно развито чувство за индивидуалност. Имате властен характер и не се съобразявате с мнението на другите. Но на вас може да се разчита, въпреки желанието да се налагате.

8. Смеете се силно с потупване по краката – обичате да се изявявате и лесно привличате вниманието върху себе си. Уверени сте в постъпките си и лесно заразявате с ентусиазма си.

Е, къде oткрихте съвпадение?

Written by:

Published on: 08/04/2014

Filled Under: Психология

Views: 2636

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.