MENU

“Човешкото здраве в един нездрав свят”

Издател: БАРД
Автор: Борис Болотов:
Страници: 400
Цена: 16,99 лв.

Новата книга на „украинския вълшебник“ Борис Болотов е написана въз основа на уникалния опит на нейния автор.

“Човешкото здраве в един нездрав свят” представлява цялостна научна система, защото Болотов е учен, химик, физик, биолог, човек с изключително широк кръгозор, автор на повече от 600 изобретения, много от които са внедрени в производство, включително и в чужбина и на практика са доказали почти неправдоподобната си ефективност.
С какво книгата е уникална? Преди всичко с това, че е единствената най-пълна енциклопедия на медицината на Болотов. Естествено всеки читател на първо място иска да получи конкретни препоръки как да се излекува от съответното заболяване. Вие ще ги получите! Но не само това.
В книгата е изложена една научна система, която създава обрат не само в медицината, но също и в химията, физиката и биологията.
Борис Василиевич Болотов е истински основоположник на медицината на бъдещето – тази, която побеждава рака, диабета, инфаркта и други болести, смятани днес за нелечими. Възползвайте се от съветите му и бъдете здрави!
“Аз съм привърженик на методите на Болотов. Той е много умен човек, спасител! Излекувах червата си напълно, а преди това бях похарчил за лечението им сума пари. За цял живот ще запомня думите му: „Ние умираме не от болестите, а от това, че кръвта ни се сгъстява“Отзив в интернет
“При заболявания на вените просто прочете тази книга – там пише как се пие сок от черна ряпа. Ефектът е неимоверен. Благодарение на нея вече от 5–6 години нямам никакви проблеми!” Отзив в интернет

Written by:

Published on: 23/04/2017

Filled Under: Книги

Views: 1609

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.