MENU

Дизайнерът Ирен Дикова в общ проект с Ariel

iren_ariel

Дизайнерът Ирен Дикова в общ проект с Ariel

Как да се грижим за дрехите, които обичаме, за да ги запазим като нови за по-дълго време? Ariel е верен партньор в съвременната грижа за дрехите, затова и новият прах за пране е с концентрирана формула, която не само осигурява безупречно премахване на петната от първото изпиране, но освен това защитава влакната и запазва дизайна на дрехите пране след пране. Вдъхновена от българския фолклор и традиции пък, младият и амбициозен дизайнер Ирен Дикова изработи тениски специално за кампанията на Ariel.

„Аз обичам дрехите си и се старая да се грижа максимално за тях. Преди всичко винаги прочитам етикета с указанията за пране. След това държа на качеството на перилния препарат. От доста време използвам Ariel и съм много доволна – препоръчвам!“, казва Ирен Дикова, която е собственик и дизайнер на бранда Bloom Stars.

iren_ariel3

Ирен завършва „интериорен дизайн“ в Instituto Marangoni в Италия, има собствен моден блог „Тhe Blond Stars blog” и е основател на галерията за изкуство Flower’s & Co Gallery. Нейната модна марка Bloom Stars е символ на провокативност и идентичност. Целта на бранда е да накара клиента да се чувства елегантен, модерен и шик, обличайки тениска Bloom Stars, независимо дали е на бизнес среща, на разходка в парка или парти.Тениските са направени изцяло от памук, а печатът е дигитален, от последно поколение.

Със специалния дозатор, включен в новата опаковка на Ariel, е много по-лесно да измерите правилната доза, за да получите най-доброто за вашето пране. Една мерителна лъжица Ariel от подобрената формула изисква 35% по-малко продукт, но не за сметка на качеството. Благодарение на технологията „Advanced Protect”, Ariel предпазва дрехите от повторно посивяване на тъканите. И също така помага на тъканите да запазят свежото си ухание по-дълго време. Затова, ако искате вашите любими тениски да запазят блестящо белия си цвят и да ухаят на свежест, изберете Ariel, прах номер едно в грижата за дрехите.

Грижете се за дрехите, които обичате с Ariel!

Повече за модния бранд Bloom Stars можете да прочетете на: http://bloomstars.bg/

Written by:

Published on: 02/05/2016

Filled Under: Мода

Views: 2838

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.