MENU

Преоткрий себе си с Fashion Days

fashion2

Преоткрий себе си с Fashion Days

Кампанията „Преоткрий себе си“/ „Reinvent Yourself“ се базира на вдъхновението и промяната – двата основни елемента, движещи бранда Fashion Days. Креативната концепция цели да окуражи клиентите да се възползват от огромното разнообразие от продукти, за да експериментират с нов стайлинг всеки ден.

Целта на кампанията е да окуражи потребителите да експериментират с марки като Marella, Max&Co., Sportmax Code, Mango, IKKS, Trussardi, Zee Lane Collection и много други, които пасват на техния собствен индивидуален стил и могат да бъдат открити на www.fashiondays.bg. Богатото портфолио от продукти на световноизвестни брандове се допълва от достъпните и гъвкави услуги, които компанията предлага: нови колекции с бърза доставка, мобилни приложения и безплатна линия за обслужване на клиенти.

Андрей Кирила, маркетинг директор на Fashion Days Group, споделя, че кампанията е създадена съгласно нуждите и сложната персоналност на клиентите.

fd_1

„Нашите потребители се водят от желанието да се развиват и експериментират – те са смели хора, които не се страхуват от промяната. А какъв по-добър начин да преоткриваш себе си от това да променяш стила си всеки ден? Новата ни кампания доразвива концепцията #timetochange, която заложихме в началото на годината за пролетно-летните ни колекции, и е един от най-комплексните ни проекти до момента. Fashion Days означава промяна, креативни идеи, смелост, но също така и най-голямата селекция от продукти и модни брандове, благодарение на които всеки може да бъде този, който си пожелае, всеки ден“, допълва той.

Кампанията цели да обхване всички категории клиенти – жени, мъже и деца, и е изградена около 10 ключови персонажа – Артистът, Звездата, Изкушението, Пътешественикът, Принцесата, Най-добрият приятел, Победителят, Непокорната и Кралицата на нощта. Чрез тях екипът от професионалисти на Fashion Days предлага вдъхновяващи съвети за атрактивен външен вид на хора, идентифициращи себе си с различни типажи или роли.

fd_2

Атрактивната визия и лесната навигация на сайта на Fashion Days пък позволява на потребителите да сърфират лесно и бързо, откривайки най-подходящата за стила и визията си категория – от елегантни рокли и гащеризони, през шикозни спортно-елегантни обувки и боти до чувствено бельо и атрактивни аксесоари.

„Ролята на жената в обществото вече не е предопределена – тя е тази, която сама си избере да бъде. Може би вчера е била принцеса, победител или изкусителка, а днес вече е пътешественик, артист или звезда. Дамите решават какви да бъдат днес, а Fashion Days им дава свободата да изберат правилния аутфит за всяко ново АЗ. Защото, макар личността ни да не се изчерпва с дрехите, които носим, те все пак си остават един от най-категоричните начини да изразим своята идентичност. Чрез кампанията „Преоткрий себе си“ се опитахме да покажем многото лица на модерната жена и факта, че богатото портфолио от продукти и марки на им помага да бъдат такива, каквито пожелаят.“, обяснява Титус Думитреску, креативен директор на румънската агенция Graffiti BBDO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.