MENU

Стилните съвети на Виргиния Здравкова – какво да носим през пролет / лято 2015

IMG_0030_1

Стилните съвети на Виргиния Здравкова – какво да носим през пролет / лято 2015

Финалистката в конкурса за Най-оригинален пролетен сет от дрехи и аксесоари – Зорница Доцева, осъществи своя мечта – да се срещне и разговаря с модния дизайнер Виргиния Здравкова. Тази среща стана възможна с подкрепата на Ariel течен “прах”, верен партньор в съвременната грижа за дрехите и сайтът, в който всеки може да открие своето късче стил – Sense4Style.com.

Прочетете още:

Игра „Пролет в гардероба – твоето усещане за стил“

Среща с Виргиния Здравкова от играта на Ariel печели…

Доказала своя авторитет като моден дизайнер и стилист чрез собствена линия дрехи, известна с качествените материи и елегантните линии, Виргиния Здравкова разказа на Зорница в детайли за дрехите, които ще се носят през пролетта и лятото на 2015 г.

IMG_0003_1

Основен тренд за предстоящия сезон със сигурност е денимът. Той може да се съчетава по различни начини – чрез пачуърк, кръпки, мъниста или различни бродерии. Какъвто и подход да изберете, наличието на деним в тоалета гарантира актуалност и модерна визия.

IMG_0027_1Различните кройки, на които можете да наблегнете в избора си, включват съчетаването на рокля и риза в едно или изборът на гащеризон с колан в талията. Именно така нареченият “сафари” стил е ключът за модерна и оригинална визия.
Винтидж полите с дължина до прасеца са друга възможност, с която да покажете, че сте в крак с тенденциите пролет-лято 2015 г.
Ако се чудите за аксесоарите, то наличието на пера, ресни или големи, ярки цветя със сигурност ще ви помогне да изпъкнете.
Цветовете също са разнообразни, както може да се очаква от сезоните на пролетта и лятото. Добър избор за топлите месеци са цветове кехлибар и “горчица”. IMG_0029_1
Придобилият голяма популярност наскоро цвят “печен бадем” позволява съчетаване с по-ярки цветове, докато аквамаринът носи със себе си деликатно и успокояващо излъчване. Връщането към природата и естествения начин на живот откроява зеления цвят като модерен, а розовото и бледо сивото са добри допълнения.
В заключениe Виргиния Здравкова обръща внимание върху аксесоарите, без които никоя визия не е завършена. При обувките на мода са плетените, както и обувките с висока платформа и ресни. При чантите актуални са тези тип раница, кръглите чанти, както и онези, които имат дръжки за носене през рамото.
И разбира се, за да запазите своя уникален стил, не забравяйте да използвате прах за пране, който щади вашите тъкани. Новият Ariel течен “прах” осигурява най-добра грижа за вашите дрехи, като комбинира почистващата сила на прах за пране с деликатната грижа за тъканите, за да осигури отлични резултати за дрехите и стила ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.