MENU

MAGNIFICENCE – цялостно решение срещу феномена гликоксидация

MAGNIFICENCE_FLEUR_GAMME_-_PAYSAGE_2_1

MAGNIFICENCE by LIERAC – бръчки – стягане – блясък & красива кожа

Гликоксидацията е основната причина за кожното стареене. Този феномен модифицира всички протеини, отговорни за младостта и красотата на кожата, като комбинира процесите гликация и оксидация. Чрез въздействие върху захарите,  гликацията предизвиква изменения на протеините. Тя е изследвана в редица медицински проучвания, основно свързани с диабета. Гликоксидацията започва след 30-годишна възраст и става видима около 40-та година чрез бръчки, отпускане, загуба на блясък и качествена промяна на кожата.

Лаборатории LIERAC разработват и регистрират уникален противостареещ патент – комплекс D-Glyox, който е мощна комбинация от цвят на нар, копринено дърво и липозомен пептид с глобално действие върху гликоксидацията. Той заляга в основата на новата продуктова линия MAGNIFICENCE, създадена със съдействието на изявен специалист от изследователската организация Targeted Therapeutic Biology, който, благодарение на богатия си опит в областта на диабета, допринася за изясняване на феномена гликоксидация.

По този начин LIERAC не само действа превантивно по отношение на феномена гликоксидация, но има глобален ефект върху основните му етапи на протичане. Основната цел е ограничаване на процеса, елиминиране на изменените протеини и реактивиране на клетъчния метаболизъм.

Какви са предимствата на MAGNIFICENCE?

  • MAGNIFICENCE e цялостен отговор в съответствие с новите очаквания на 40+ -годишните жени: бръчки – стягане – блясък & красива кожа
  • MAGNIFICENCE е уникална научна иновация, която за първи път действа във всички етапи на гликоксидация, благодарение на D-Glyox complex – регистриран патент на LIERAC
  • MAGNIFICENCE предлага нов вид тексура за ефект „красива кожа“ с незабавен и видим резултат
  • MAGNIFICENCE разпръсква изтънчен аромат, деликатен и изключително женствен с нотки на пасифлора, жасмин и скъпоценни дървесни кори

Какви продукти включва новата гама MAGNIFICENCE?

REVEAL_SERUM_11. Интензивен ревитализиращ серум – 30 ml, флакон с помпа
Изключително интензивен противостареещ червен серум с чувствена текстура, който незабавно попива в кожата. С двойна концентрация на D-Glyox и обогатен с екстракт от цвят на хибискус, серумът реактивира младостта на кожата, като я ревитализира в дълбочина и незабавно възстановява блясъка й. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е. Нанася се сутрин и/или вечер на лице и шия на почистена кожа преди основния крем.
2. Крем за суха кожа (дневен и нощен) – 50 ml, бурканче
Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и ший, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е. Нанася се сутрин и/или вечер на лице и шия на почистена кожа. Перфектна основа за грим.REVEAL_CREME_VELOUTEE_BIS_PETIT_2_1
3. Гел-крем за нормална и комбинирана кожа (дневен и нощен) – 50 ml, бурканче
Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е. Нанася се сутрин и/или вечер на лице и шия на почистена кожа. Перфектна основа за грим.
REVEAL_SOIN_REGARD_TER_PETIT_2_14. Oколоочен контур – 4 гр, флакон с четка за висока прецизност на нанасяне
Противостарееща грижа с прецизен апликатор и нежна, кремообразна текстура, която коригира и заличава следите на стареене и възстановява красотата на околоочния контур. С висока концентрация на D-Glyox и обогатен с екстракт от червено грозде с дрениращо действие, възстановява младежкия вид на кожата и ефикасно коригира подпухване и тъмни кръгове. LIERAC разработват иновативна прецизна четка, която позволява таргетирано нанасяне в нежната зона на околоочния контур. Основата на четката се натиска 1-2 пъти за правилно дозиране. Нанася се сутрин и/или вечер върху околоочния контур, като се в посока от вътрешната към външната страна окото. Една опаковка е достатъчна за около 2 месеца приложение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.