MENU

Започна „Момичетата и стилистът“ – първото онлайн видео шоу

joro_blog3

Започна „Момичетата и стилистът“ – първото онлайн видео шоу

В началото на пролетта, Rowenta стартира първото по рода си онлайн видео шоу посветено на косата – „Момичетата и стилистът“. 3 от най-харесваните български YouTube влогърки се впуснаха във вълнуващо приключение, предизвикани от коафьора на звездите Георги Петков и най-ефективната въртяща се четка за коса с горещ въздух на Rowenta – Brush Activ’ Nano Smart.

В продължение на няколко седмици трите дами – Милена, Боряна и Наталия, ще получават различни предизвикателства от човека, създал над 36 000 прически – Георги Петков, който вече провокира тяхната креативност, женственост и индивидуален стил с първата поставена от него задача.

Топкоафьорът предизвика момичетата да създадат най-подходящата за тях ежедневна прическа, която да подчертава тяхната естествена красота с помощта на иновативния уред за едновременно сушене и оформяне на коса.

joro_blog

„Всички знаем колко време и усилия отнема на дамите да оформят своите прически. Сега с новата въртяща се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart можете едновременно да сушите и оформяте косата си и то само един уред! Вече можете да забравите за кръглата четка и сешоара и да спестите ценно време за себе си“, сподели топ коафьорът Георги Петков, докато демонстрираше колко лесно и удобно се работи с продукта.

Момичетата ще развихрят своето въображение на различни теми, като за изпълнението им ще трябва да използват най-новата стилизираща въртяща се четка за коса с горещ въздух на Rowenta – Rowenta Brush Activ’ Nano Smart. След като влогърките изпълнят и трите задачи, потребителите, заедно със Стилистът ще изберат най-красивата прическа на 2015 г. – тази, събрала най-много зрителски харесвания.

Преди отправянето на всяко ново предизвикателство, Георги Петков ще коментира изпълнението на поставената от него предишна задача и ще дава ценни съвети на младите влогърки.

Вече е факт и отговорът на смелите YouTube влогърки, които не пропуснаха да се допитат и до своите фенове и да обявят, че най-атрактивните идеи ще получат специални изненади от Rowenta. В отговорът на първото предизвикателство на стилиста и трите момичета заложиха на романтични, но лесни за оформяне ежедневни прически с нестандартно преплетени коси. Познатата на всяка дама плитка, присъстваше по различен начин и в трите видеа, като преди финалния завършек косата бе безупречно изсушена и оформена с Rowenta Brush Activ’ Nano Smart.

RowentaBrushActivNanoSmart_1

Броени часове след публикуването на видеата, Наталия (MISSPRETTYONABUDGET), Милена (MYBOXOFBEAUTY) и Боряна (BOBISMAKEUP) получиха десетки коментари и стотици харесвания на YouTube каналите си. Въпреки, че „Момичетата и стилистът“ е едва в своето начало, шоуто обещава да даде многобройни идеи за прически, които да потребителите могат да постигнат сами в домашни условия благодарение на съветите на трите красавици.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart е най-ефективната при сушене и компактна стилизираща въртяща се четка с горещ въздух на марката. Оптимизираната система за сушене притежава две степени на температурата, за да отговори на спецификите на различния тип коса и хладка струя за трайно фиксиране на прическата. Двете посоки на автоматично въртене на четката пресъздават професионалните фризьорски движения, като с въртенето навътре може да се постигне БОБ ефект, а с въртенето навън – актуална романтична визия от шестдесетте години на миналия век.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart е в комплект с две четки с керамично покритие с диаметър 30 мм и 50 мм, които позволяват както оформянето на бретони, по-къси коси, така и постигането на повече обем и красиви естествени вълни на по-дълги коси. В допълнение, йонният генератор елиминира наелектризирането на косата и й придава повече блясък. Минимизираните размери на Rowenta Brush Activ’ я правят удобна и при пътуване, тъй като може да се събере дори в дамска чанта.

Joro_blog2

Онлайн видео шоуто „Момичетата и стилистът“ може да се следи на неговия официален уебсайт: brushactivshow.rowenta.bg Там ще могат да се видят всички видеа с предизвикателствата и коментарите на Георги Петков, както и предложенията за прически на смелите влогърки. Освен да черпят интересни идеи и лесни трикове за оформяне на косата, потребителите ще могат да коментират задачите и да съветват момичетата как биха изпълнили задачата. Подчертаната индивидуалност, стил и бляскава визия са желанието на всяка дама, а онлайн видео шоуто обещава да бъде доказателството за това.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.