MENU

“Да защитаваш Джейкъб”

 

 

Издател: БАРД
Автор: Уилям Ландей
Страници: 464
Цена: 15,99 лв.

jacobАнди Барбър е прокурор от две десетилетия. В съдебната зала е ненадминат. Щастлив е в дома си със съпругата си Лори и сина си – четиринадесетгодишния Джейкъб.
Но тихото предградие, където живеят, е потресено от небивалата жестокост. Едно момче е убито с нож насред парка. Случва се и нещо още по-стъписващо – обвинен е синът на прокурора, стеснителният, затвореният в себе си, загадъчният Джейкъб.
Както всеки родител Барбър вярва в невинността на Джейкъб. Но положението му става все по-тежко. Заклеймяващите доказателства. Съмненията. Разпадащият се брак. Погнусата на съседите. Делото за убийството заплашва да унищожи семейството на прокурора.
Върховното изпитание за всеки родител – докъде е готов да стигне, за да защити своето дете? А колко добре го познава? За Анди Барбър, мъж с желязна воля и мрачна тайна в миналото си, това е изпитанието, което го връхлита като ураган!

Романът на Ландей е изключително сериозна, приковаваща вниманието история, която трябва да бъде прочетена от колкото може повече хора. Краят е напълно непредсказуем, но толкова правдив… и толкова мъчителен.

“Този роман съперничи на най-доброто, написано от Скот Търоу и Джон Гришам!”Буклист

Бестселър, продаден в 25 държави!

Written by:

Published on: 11/03/2014

Filled Under: Книги

Views: 2932

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.