MENU

Най-красивите прически за 2015 са вдъхновени от ретро стила

Georgi Petkov & Girls

Най-красивите прически за 2015 са вдъхновени от ретро стила

На 21 май 2015 г. бе поставен „финалният кадър“ на първото в България онлайн видео шоу, посветено на косата – „Момичетата и стилистът“. За фаворит на публиката бе определена ретро визията на Деница, медиите избраха ретро предложението на Боряна, а според топ коафьора Георги Петков ретро прическата на Милена е най-вдъхновяваща. Видеата от шоуто „Момичетата и стилистът“ са гледани над 150 000 пъти.

Два месеца над 16 000 почитателки на стила, красотата и бляскавата визия имаха възможност да следят предизвикателствата, които Георги и Rowenta отправяха към 4 смели YouTube влогърки. След края на последното предизвикателство бяха отчетени над 4900 гласа за най-красивите прически, показани в рамките на шоуто и постигнати с новата стилизираща въртяща се четка за коса с горещ въздух Rowenta Brush Activ‘ Nano Smart.

Официалният край на “Момичетата и стилистът” бе обявен на самата снимачна площадка – салона на топ коафьора Георги Петков. По повод финала на шоуто, лично Георги Петков представи на живо 3-те ретро прически, които Деница (DENITSA HRISTOVA), Наталия (MISSPRETTYONABUDGET), Милена (MYBOXOFBEAUTY) и Боряна (BOBISMAKEUP) са създали сами у дома с помощта на стилизиращата въртяща се четка Rowenta Brush Activ’ Nano Smart в отговор на неговите предизвикателства. Майсторът на стилната визия демонстрира красивите прически и показа колко лесно и бързо всяка дама може да постигне професионални резултати у дома с иновативния уред, а в ролята на негови модели се превъплътиха 4 почитателки на шоуто.

retro_stil2

„Благодаря на Rowenta, че ми предоставиха възможността да стана част от това вълнуващо изживяване! Моята страст е да създавам красиви и стилни прически и не спирам да се възхищавам на жените, които се грижат за своята визия сами у дома. Затова харесвам и препоръчвам Rowenta Brush Activ Nano Smart, тъй като с нея лесно и сравнително бързо могат да се постигнат професионални резултати в домашни условия – дамите могат да оформят косата си, докато я сушат и то само с един уред. А тези четири прекрасни и смели момичета, които приеха присърце моите предизвикателства, се справиха наистина невероятно и съм щастлив, че имах възможността да работя с тях и да стана свидетел на техните идеи, предложения и умения, постигнати с Rowenta Brush Activ’ Nano Smart!“, разкри топ коафьорът Георги Петков.

Като всяко шоу с реалити елемент, не липсваха и изненади. В последното видео от „Момичетата и стилистът“ ролите се смениха и младият коафьор реши да се постави „в обувките“ на влогърките. Той покани зрителите да му отправят предизвикателство по начина, по който той „изпитваше“ момичетата. Зрителите предизвикаха Георги Петков да направи прическа, която също е вдъхновена от стила на 50-те, 60-те и 70-те години. По време на събитието той представи своя „отговор“, използвайки Rowenta Brush Activ‘ Nano Smart – оформи небрежна лятна визия с обем, която всяка дама може да направи бързо и лесно след плажа и да се приготви за горещите летни приключения.

retro_stil

„Rowenta е бранд, създаден преди повече от 90 години в Германия, който непрекъснато се стреми да бъде ефективен помощник в ежедневните грижи за добрия външен вид и самочувствие на своите потребители, чрез ценни съвети и практични предложения за постигане на професионални резултати у дома.“ сподели Габриела Лазарова, Маркетинг Мениджър на Груп СЕБ България. „Вдъхновени от новаторската природа на бранда, ние избрахме един нестадартен начин на представяне на най-новата стилизиращата въртяща се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, като отново доказахме стремежа си да диктуваме тенденциите в отговор на потребностите на потребителите.“, допълни тя.

Written by:

Published on: 25/05/2015

Filled Under: Мода

Views: 3905

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.