MENU

Прическа за всеки ден от седмицата

kosa8

Прическа за всеки ден от седмицата

„Уау ефект за една седмица” е предизвикателство, което разкрива една седмица от живота на женската коса, претворена в различна прическа за стилна и оригинална визия всеки ден. А с помощта на новите продукти от серията Head&Shoulders Thick&Strong, същото това предизвикателство демонстрира и значителната разлика в плътността на косата и самочувствието. Включете се и вие, за да може косата ви да стане забележителна! Вижте предложенията за „Уау“ прическа за всеки ден от седмицата, описани стъпка по стъпка.

1. Класически сешоар за сутрешна среща в понеделник

Тази класическа визия е бърза и лесна за осъществяване, като същевременно позволява да разкриете новата си обемна и гъста коса – перфектният начин да започнете седмицата.

Bahamas Leverage _ Monday meeting_1

1. Важно е да поставите солидна основа – като надежден шампоан против пърхот, какъвто е Head&Shoulders Thick&Strong. След това нанесeтe Extra Thickening Treatment тоник за оптимална грижа и обем още от корените.
2. Вземeтe голяма четка от естествен косъм и разделeте косата на няколко части. Решете кичурите нагоре, за да не пречат. Работете от тила към основата на косата.
3. Насочете сешоара към корените и го придвижете по целия косъм до връхчетата за наистина гладък завършек. Отделете специално внимание на кичурите, които подчертават лицето – когато стигате до краищата им, завъртайте четката навън, за да създадете обемна извивка. Завършете процедурите с малко количество лак.

2. Плитка от едната страна за кафе с приятели във вторник

Стилната плитка изглежда неангажираща и е лесна за оформяне. Всичко, което ви трябва е малко обем в корените, който да поддържа небрежната визия.

Bahamas Leverage _ Tuesday coffee with friends_1

1. Косата трябва да е третирана с качествен продукт, който спомага за заздравяването на краищата, правейки ги по-издръжливи и неподатливи на наранявания. Използвайте шампоан за обем, какъвто е Head&Shoulders Thick&Strong. Продуктът от серията се грижи за скалпa и косатa като едновременно осигурява моментален обем.
2. Изсушете косата със сешоар с голям и широк накрайник, за допълнителен обем. Незабавно ще забележите че всеки косъм е по-гъст и плътен само след едно измиване.
3. Разрешeте косата в обичайната й посока, след което я отделте от едната страна и я разделете на три части. Не е необходимо да са равни и изрядни – красотата на тази прическа идва именно от небрежния й стил, затова е хубаво да оставите няколко свободни кичура, които да оформят лицето.
4. Сплетете косата и използвайте малки ластичета, за да я задържите на място. Разхлабете малко плитката, като я дръпнете настрани, за да създадете небрежна визия. Завършете с малка доза лак, който да държи всички кичури на място.

3. Удължени краища и вълни за среща в сряда вечер

Наситените вълни в косата са класическа и стилна визия, с която ще се чувствате невероятно и всички погледи ще са съсредоточени във вас. В допълнение, тази прическа е идеален начин да покажете гъстата и здрава коса, която имате.

bahamas2

1. Най-важното, което трябва да запомните е, че грижата за косата е също толкова важна, колкото и грижата за стила. Шампоан Head&Shoulders Thick&Strong защитава скалпа и оставя косата мека и лесна за оформяне. А тоникът спомага да засилите силата и плътността на косъма.
2. След като изсушите косата, нагрейте няколко кичура с маша, за да създадете красива вълна. Разделете косата на части и започнете отзад напред бавно по продължение на косъма. Навийте малка част и задръжте за 15-20 секунди. Работете в една и съща посока с всички извивки, за да осигурите нежна и преливаща вълна.
3. Нежно разрошете кичурите навън с четка от естествен косъм, за да осигурите свободно спускане на вълните, като не забравяте да фиксирате с лак.

4. Висок кок за работното интервю в четвъртък

Тази прическа осигурява повече изтънченост и демонстрира обем от корените, който значително променя излъчването. Красива, практична и професионална визия.

bahamas1

1. Тази визия изисква здрава и силна коса. Серията Head&Shoulders Thick&Strong осигурява здрав косъм, издръжлив на накъсване.
2.  Изсушете цялата коса със сешоар с широк край, за допълнителен обем още от корените. Разделете косата на три части – няколко кичура, които да оформят лицето, една опашка отгоре и една от задната страна на главата.
3. Фиксирайте долната опашка и срешете с гребен горната, за да добавите обем. След това свържете двете опашки, усучете ги и захванете с фиби като елегантен кок.
4. Насочете кичурите, оформящи контура на лицето, назад към кока и отново захванете с фиби. Издърпайте няколко кичура навън, за да придадете хаотичен и неангажиращ вид, след което нанесете добро количество лак за коса.

5. Сплетен кок за събиране със семейството в петък

Тази прическа придава закачлив и игрив вид, който никога не излиза от мода. Тя е изключително гъвкава – перфектна е както за през деня, така и за вечерта. Когато е придружена с плътни кичури коса, създава представата за по-обемен кок.

Bahamas Leverage _ Sunday Cosy Lunch_1

1. За тази прическа е изключително важно кожата на главата да е здрава. Използвайте шампоан Thick&Strong на Head&Shoulders и тоник Extra Thickening Treatment, за да създадете перфектната основа за по-нататъшното оформяне на косата.
2. При сушене използвайте голяма кръгла четка, започвайки директно от корена за допълнителното й повдигане. За да създадете гладкия вид, след изсушаване включете сешоара на „охлаждаща“ степен и пригладeте косата си.
3. Наведете глава надолу и я вържете на стегната висока опашка. След това я разделете на две и сплетете всеки един кичур по отделно, преди да ги усучете заедно, за да се получи ефектът на плитката.
4. Оформете в кок сплетената коса и фиксирайте с фиби. Напръскайте с лак.

6. Блестящи вълни за излизане с приятели в събота

Тази прическа е елегантна и игрива. Със сигурност ще бъдете забелязани, благодарение на големите, жизнени и блестящи къдрици.

Bahamas Leverage _ Friday big night out_1

1. За тази визия се нуждаете от коса, която се оформя лесно и има допълнителен обем. Тоникът Extra Thickening Treatment на Head&Shoulders Thick&Strong подхранва косата и кожата на главата, осигурявайки перфектен завършек.
2. Изсушете косата с четка от естествен косъм за допълнителен обем и блясък. За къдриците използвайте средно голяма маша, като започнете от задната част на косата бавно напред. Навивайте средно големи кичури и задържайте за няколко секунди. Закрепете с фиба готовите кичури. Уверете се, че навивате косата в една посока, за да се получат гладки и непрекъснати вълни.
3. Махнете фибите и леко разрешете косата с голяма четка. Придържайте я с ръка, за да придадете гладкост и да отстраните хвърчащите коси. Напръскайте с лак.

7. Обемна опашка за обяд в неделя

Опашката е класическа прическа, перфектна за всеки повод. Тази е разновидност на стандартната, а допълнителният й обем е подходящ за всяка жена.

Bahamas Leverage _ Saturday Family Get Together_1

1. Дори в почивния ден, косата трябва да изглежда добре. Head&Shoulders Thick&Strong ще ви помогне да запазите прическата си, да й придадете обем и да предотвратите разпиляването й. Веднага ще забележите положителния ефект.
2. Изсушете косата както обикновено. Довършете оформянето като наведете глава надолу и насочите струята към корените за допълнителен обем. След това преметнете на една страна и я вържете с ластик.
3. Разделете опашката на няколко кичура. Използвайте едра маша за големи, нежни вълни, които ще придадат на опашката обем и текстура. Разрешете я с пръсти и напръскайте с лак за коса.

А сега да си поговорим за предимствата на новата серия продукти Head&Shoulders Thick&Strong за жени, която включва шампоан и тоник за допълнителен обем на косата. И защо точно тях препоръчваме?

H_SМалко известен факт е, че изтъняването на косата може да е в резултат от накъсване или заболяване на скалпа. От друга страна естествената реакция при сърбеж, породен от пърхот, е чесането на скалпа. А това може сериозно да увреди слоевете на косата и да доведе до накъсване. Така комбинацията на пърхот и изтъняла коса прави по-трудно намирането на лечение, което да се справя и с двата проблема.
Водещата роля, която марката Head&Shoulders заема повече от 60 години по отношение на здравия скалп и създаването на продукти за лечение на скалпа, доведе до естествено развитие и насочване на опита към проблема с изтънялата коса.
Шампоанът oт новата серия Thick&Strong е създаден, за да защитава женската коса от нараняванията, които водят до накъсване. Тази технология сега е съчетана с иновативната формула за допълнителен обем, която осигурява двойна защита – както за скалпа, така и за косата. Продуктите осигуряват достатъчната грижа, необходима за истински „уау” ефект.
Новият тоник Thick & Strong за допълнителен обем пък включва формулата „Triple Active Complex” и подбрана колекция от съставки (пантенол, ниацинамид и кофеин) с доказана грижа за кожата. Те осигуряват незабавен и продължителен обем на косата, като увеличават издръжливостта на всеки косъм. В допълнение, това решение поддържа естествената бариера и издръжливост на скалпа.

Кога и как да използвате продуктите Head&Shoulders Thick & Strong?

  • Използвайте шампоана Thick & Strong като част от ежедневия си режим за коса, без следи от пърхот.
  • Тоникът може да се нанася върху мокра или суха коса веднъж дневно, преди обичайното оформяне на косата. Нанася се директно върху скалпа, като се впръсква3 до 5 пъти на големите кичури в косата. След нанасяне масажирайте скалпа си, за да разнесете продукта равномерно. Не е необходимо да се изплаква.
  • Резултатите: косата е видимо по-плътна и защитена, а кожата на главата е по-здрава – мигновено. Шампоанът и тоникът Thick & Strong се съюзяват в борбата срещу проблемната коса.

Written by:

Published on: 04/11/2014

Filled Under: Мода

Views: 4120

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.