MENU

Включете се в турнето на NIVEA Roadshow “Празник на семейството”

Nivea

Включете се в турнето на NIVEA Roadshow “Празник на семейството” 

NIVEA „Празник на семейството“ за трета поредна година прави своята обиколка на страната. Вече традиционното турне тази година разширява своите параметри и ще посети десет града. Съвети за грижа за кожата, игри, награди и ведро лятно настроение са само част от NIVEA Roadshow, чиято последна спирка ще бъде слънчевият Бургас.

От старта досега NIVEA Roadshow е преминало през шест български града – Стара Загора; Пловдив; Благоевград; Плевен, Русе и Хасково. Събитието се радва на голям интерес и до момента над 30 000 души са преминали през своеобразния дом на NIVEA и са получили полезна информация за продуктите от портфолиото на марката. Финалните спирки на сините шатри са отредени за морски срещи в Поморие (04-06.07.2014г.); Варна (10-12.07.2014г.); Приморско (18-20.07.2014г.) и завършекът щe e в Бургас (24-26.07.2014г.).

Домът на NIVEA е разделен на няколко специално обособени зони. Дерматологични тестове, консултации и съвети, както и тестове на продуктите от портфолиото на NIVEA са само част от възможностите, от които може да се възползва всеки един посетител. Усмихнатите консултанти ще се постараят да открият най-подходящите решения, съобразени с всеки тип кожа за достигане на желаните резултати.

Nivea2

Това не е всичко – всяка покупка носи шанс за участие в томбола с големи изненади!

Приятните преживявания, емоциите и полезните съвети са задължителни с NIVEA Roadshow „Празник на семейството“. Включете се и вие!

Written by:

Published on: 10/07/2014

Filled Under: Събития

Views: 5115

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.