MENU

Вечният ерген Джордж Клуни се сгоди

kluni1

Вечният ерген Джордж Клуни се сгоди

Вечният ерген Джордж Клуни явно за пореден път се е запътил към олтара, след като стана ясно, че се е сгодил за настоящата си приятелка – британската адвокатка Амал Аламудин, съобщиха световните медии. При няколко свои предишни връзки холивудският секссивмол прави същата крачка и внезапно отношенията му с избраницата рухваха малко преди заветния ден.

kluni_amal“Джордж и Амал се стараят да не привличат вниманието върху себе си, но не се опитват да се крият. Те искат онези, които обичат, да знаят, че връзката им е истинска и че възнамеряват да останат заедно завинаги. Годежът им бе наскоро”, разкрива близък до тях източник. Той допълни още, че двойката все още не е решила да сключи брак.
Джордж Клуни и Амал Аламудин били забелязани да похапват заедно в луксозен ресторант в Лос Анджелис в компанията на Синди Крофорд и съпруга й, които са отдавнашни приятели на актьора. Любимата на доктора от “Спешно отделение” носела голям пръстен на ръката си.
36-годишната адвокатка е специалистка по международно наказателно право, права на човека и екстрадиция. Нашумя покрай защитата си на основателя на „Уикилийкс” Джулиан Асандж.
Джордж Клуни и Амал Аламудин за пръв път бяха забелязани заедно през октомври в Лондон, а след това и в Ню Йорк, пише “Пийпъл”. Неотдавна двамата са били на сафари в Танзания и после на почивка на Сейшелите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.