MENU

Куентин Тарантино и Ума Търман – новата двойка на Холивуд

uma2

Куентин Тарантино и Ума Търман на фестивала в Кан 2014

Топ режисьорът Куентин Тарантино и топ актрисата Ума Търман са новата светска двойка на Холивуд, гръмнаха таблоидите.

Има нещо между тях и напоследък са заедно. Той я обича от години“, потвърди и източник, цитиран от US Weekly.

Въпреки че работят заедно от много време, Куентин Тарантино и Ума Търман до момента не са демонстрирали интимни отношения. Съмнения за такива се появиха за първи път по време на филмовия фестивал в Кан през май 2014 г, когато двамата не полагаха особени усилия да прикрият близостта си.

Преди няколко месеца Ума Търман се разведе с милионера Арпад Бюсон. Двамата имат почти двегодишна дъщеря Луна. Преди това актрисата беше омъжена за колегата си Итън Хоук, с когото се раздели през 2005 г. и от когото има две по-големи деца, а в периода 1990-1992 г. беше съпруга на доста по-възрастния от нея британски актьор и режисьор Гари Олдман.

Куентин Тарантино пък прилича на Джордж Клуни в отношението си към брака и също е ерген. Последната му връзка беше с дизайнерката Къртни Хофман. Въпреки че сред любовните му завоевания се открояват и имена като Миа Сорвино, Кати Грифин и София Копола, режисьорът на “Джанго без окови” винаги е посочвал Ума Търман за своя муза, подчертавайки платоничния характер на отношенията им.

Куентин Тарантино и Ума Търман имат зад гърба си няколко съвместни продукции, сред които хитови заглавия като “Криминале” и Kill Bill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.