MENU

The Big White Powder – безплатен фестивал за ски маниаците

The Big White Powder - безплатен фестивал за ски маниаците

The Big White Powder – безплатен фестивал за ски маниаците

 

Да, точно така! The Big White Powder вероятно ще се превърне в ски събитието на годината за всички, които са в плен на зимните спортове, хубавата музика и българските планини. При това напълно безплатно!

Фестивалът ще се проведе в китния курорт Чепеларе между 18 и 25 март 2014 г, за трета поредна година. Очертават се 7 незабравими дни по склоновете на красивите Родопи, озвучавани с музиката на редица международни изпълнители и DJ –  Martin Moscrop, Echidna, Darka, DJ Millie, CHris Cruiks, CHRIS NANOOK и много други.

Различни музикални сцени ще бъдат разположени на ключови места в града. През деня DJ-и ще се грижат за доброто ви настроение на снежния бар на връх Мечи Чал. Организаторите от SnowFaktory обещават много музика, игри и състезания с награди. Със специална гривна пък ще ползвате преференциални цени за нощувка, изхранване и забавление в редица заведения и обекти в Чепеларе. Фестивалът ще бъде отворен за 1000 души!

The Big White Powder ще бъде едно убийствено събитие и една от най-евтините ваканции, свързана със зимните спортове и безплатен фестивал! Така че се наспете добре, за да не пропуснете нито ден!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.