MENU

“Подводни течения”

Издател: БАРД
Автор: Нора Робъртс.
Страници: 528
Цена: 16,99 лв.

Роман за силата на семейството – да наранява и да изцелява!

Между стените на перфектната къща на семейство Бигълоу в идиличното градче Лейквю тийнейджърът Зейн се чувства като затворник.
Въпреки че за съседите бащата е уважаван хирург, а майката – красива светска дама, Зейн и сестра му Брит знаят истината – има нещо ужасно сбъркано.
Зад перфектната фасада се крие тъмна тайна. Зад затворените врати на къщата се случва нещо ужасяващо… Зейн и Брит са тероризирани от техния садистичен баща.
Твърде уплашен да се опълчи, Зейн прави всичко по силите си, за да защити сестра си и брои дните до деня, в който ще могат да бъдат свободни.
Една вечер, когато яростта на бащата поема ужасяващ обрат, Зейн разбира, че трябва да се изправи срещу истината, колкото и болезнена да е тя.
С помощта на тяхната любима леля те успяват да избягат и да изградят нови семейства и да загърбят миналото. Години по-късно Зейн ще разбере, че тъмните сенки на миналото са по петите му. Дали ще успее да се изправи срещу страховете от детството си и да спаси тези, които обича?
“За пореден път Нора Робъртс умело смесва минало с настояще и героите ѝ откриват лечебната сила на любовта!” – Пъблишърс Уикли

 

Written by:

Published on: 25/04/2019

Filled Under: Книги

Views: 1669

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.