MENU

Тенденции в грима за лято 2014

 

Тенденции в грима за лято 2014

Тенденции в грима за лято 2014

Ако искате да сте като момиче, слязло от корицата на списание, това лято заложете на ярката и пъстра визия. Нежни и женствени розово-лилави тонове като разцъфнали цветя, слънчеви портокалови нюанси и безупречен сияен тен – това са тенденциите в грима за сезон 2014. Може да е с матов, а може да е с бляскав завършек, според настроението, случая, вкуса.

Ето кои са най-актуалните летни цветове в грима за 2014 и продуктите, които ще ви предложат съвършената визия.

Очите са основният акцент в грима. Затова и има толкова разнообразни варианти за продукти, с които да бъдат подчертани. И въпреки че в разкрасителния дневен или вечерен ритуал основно присъстват черният молив и спиралата, сенките за очи изобщо не бива да бъдат пренебрегвани, защото могат безапелацинно да създадат визията, която искате. Особено през лятото. Тази година най-горещите тенденции в грима са с цветовете на дъгата, за да създадат усещане за пъстра експлозия, настроение и живот. А ето и към кои нюанси да се насочите.

  • Сенки за очи в ярко наситено лилаво, люляково или лавандулово – създават впечатление за чувствена женственост, обгърната в тайнственост, но с лека нотка на уязвимост.
  • Сенки за очи в неонови или тропически тонове – подходящи за купонджийките и дамите с бунтарски, младежки дух, които не се страхуват да изразят себе си ярко и демонстративно.
  • Сенки за очи във всички нюанси на синьото – възможност за всяка дама да намери своя цвят – от нежно небесно синьо през тюркоазено до наситено кобалтово. Поглед, който издава самоувереност, спокойствие, категоричност.
  • Сенки за очи в розово – може да е нежно бонбонено, а може да е наситена фуксия. Правят визията по-невинна, по детски чаровна, сладка, но и изкусителна. За всички мечатателки и непораснали момичета.
  • Червило / глос в слънчеви окраски – от неоново до коралово, оранжевите нюанси правят устните неустоимо съблазнителни, крещящи за целувка. Ако не подхождат на тена ви, другата също ярка и дръзка гама – розово-лилавата.
  • Пудра / руж в бронзови нюанси – за кожа сякаш целуната от слънцето през целия ден. Идеалният начин да компенсирате по-малкото количество фон дьо тен, което по правило трябва да се нанася през лятото.

А ето и най-актуалните предложения за летни цветове в грима за 2014 от реномираните марки в декоративната козметика. Просто изберете своя продукт в своя нюанс.

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Лято 2014 обещава да бъде ярко и пъстро – както в модата, така и в грима. Ето защо въобще няма да сбъркате като заложите на всички цветове на дъгата, без да се притеснявате, че ще е прекалено дръзко, сладникаво или провокативно. Всъщност точно това е целта. Препоръчват го световните гримьори, ще го видите и на кориците на най-популярните модни библии. Бъдете в крак с тенденциите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.