MENU

M.A.C Cosmetics откри втория си уникален бутик в България

M-A-C_0004

M.A.C Cosmetics откри втория си уникален бутик в България

На 18 декември 2014 г. M.A.C Cosmetics отпразнува отварянето на своя нов магазин с атрактивно и бляскаво парти, вдъхновено от празничната колекция на Heirloom Mix. Модели и танцьори се смесиха с публиката и гостите и приветстваха бутика на M.A.C в MALL OF SOFIA – втори за България и един от 20-те в света с уникалните бляскави тенденции!

Заради своята страст, артистичност и стремеж към иновации, M.A.C е предпочитаната марка гримове на повече от 200 модни ревюта по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. M.A.C подкрепя събитието „Седмици на модата“ по света – в Атина, Копенхаген, Делхи, Сингапур, Нова Зеландия и Москва.

MAC

M.A.C е марка гримове, създадена от гримьори за гримьори. Точно това е и смисълът на инициалите – (M)ake up (A)rt (C)osmetics. Тя е една от най-революционните и влиятелни компании в света на глобалната козметична индустрия, уважаваща и почитаща общността на гримьорите със специално насочени към тях проекти.

Продуктите на M.A.C са смес от забележително майсторство, богати цветове, професионални формули и специализирани умения. От червило и спирала до фон дьо тен и четки, изключителните продукти, социалните инициативи и уникалният дух на M.A.C продължават да привличат клиенти от всяка раса, пол и възраст по цялото земно кълбо.

M-A-C_0039

Като марка, която вярва в „силата на споделянето“, M.A.C отваря широко сърцето си и към света. Мотото й – „Всяка раса, всеки пол, всяка възраст“, отразява нейното отношение към индивидуалността, артистичността и силата на себеизразяването.

Марката Make up Art Cosmetics (M.A.C) е създадена през 1984 г. в Торонто от гримьора и фотограф Франк Тоскан и собственика на салон за красота – Франк Анджело, с цел да отговорят на нуждите на професионалните гримьори. Повече от 20 години M.A.C не спира да отстоява способността си да смесва мода, забавление и фантазия. Успехът й се крие в иновацията, оригиналността и изобретателността, които я разграничават от всяка друга козметична марка.

Днес M.A.C, притежавана от групата компании Estée Lauder, заема челно място в света на модата, красотата и поп-културата. Смайващото умение на компанията да създава иновативни продукти и да печели нови пазари довежда до изключителен растеж – с повече от 1400 представителства в над 70 страни по целия свят днес.

M-A-C_0061

Междувременно, през 1994г. е създаден Фондът на M.A.C за борбата със СПИН (MAF), в подкрепа на мъжете, жените и децата от целия свят, заразени с ХИВ/СПИН, превърнал се в сърцето и душата на марката. MAF е пионер сред фондовете за ХИВ/СПИН като осигурява финансова подкрепа на организации, подпомагащи бедните региони и населения. Като най-големият корпоративен дарител извън фармацевтичния бранш, мисията на MAF е да премахне връзката между ХИВ/СПИН и бедността чрез помощ за различни организации, които осигуряват множество услуги на хората, живеещи с болестта.

Към днешна дата, MAF е събрал над 35 милиона щатски долара единствено чрез продажбата на червила и гланцове от колекцията на M.A.C VIVA GLAM. 100% от тяхната продажна цена се дарява за борбата срещу ХИВ/СПИН. За повече информация посетете www.macaidsfund.org.

Written by:

Published on: 22/12/2014

Filled Under: Събития

Views: 9918

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.