MENU

Специален подарък – “Желая ти щастие”

 

 

Издател: “ИнфоДАР”
Страници: 28
Цена: 9.90лв.

Happiness_5cmАко искате да пожелаете цялото щастие на света под формата на лирични послания и велики мисли, „Специален подарък – Желая ти щастие” е незаменим подарък. Пожелайте любов, личен покой, сила и увереност на любим човек, за да препрочита отново и отново вашето послание.
Серията „Специален подарък” включва осем заглавия луксозни книги подарък за специални хора. „За твоята сватба”, „Желая ти щастие”, „Надежда и сила”, „Честита годишнина”, „Най-желаното бебе”, „За твоя любим”, „За най-добрата приятелка” и „За твоя рожден ден” изразяват онези важни емоции от живота, които искаме да изкажем на нашите близки, но невинаги намираме подходящите думи.
Те обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги сме успявали да намерим точните думи. Всяка книжка е подготвена така, че да бъде специален подарък – радост за този, който я получава, но и за този, който я подарява, с милото послание: „Видях я и се сетих за теб”.

Издателска къща „ИнфоДАР” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозната серия книги подарък „Специален подарък” , от която са продадени повече от 16 милиона копия по целия свят и вече 37 години са символ на най-деликатния начин да кажем на някого „Благодаря ти” и „Обичам те”. Всяка книга от серията е специален подарък за специален човек – тя носи емоцията на споделените чувства, на благодатта да си родител или верен приятел, тръпката на споделената любов и благодарността към партньора за подкрепата в съвместния живот.

Моя основна цел е да помогна на семействата да общуват помежду си, да намеря точните думи, с които те да изразят своята любов и привързаност към близките си”, казва Хелън Ексли. Много често посланието на книгите е съвсем простичко „Обичам те!” или „Благодаря ти, че те има и че ми отдаде толкова много!”.

Display_BG_face_1Всяка от книжките в поредицата е проектирана така, че да бъде наистина специален подарък – луксозно полиграфическо изпълнение в подходящ формат, златен кант на корицата, създаващ впечатление за опакован подарък, в допълнение с изключително нежните и тематични илюстрации на Джулиет Кларк.
Посланията в книгите подарък от серията „Специален подарък” са чудесен начин за подобряване на взаимоотношенията между хората и за внасяне на уют и щастие в живота им. На първата страница на всички осем книжки можете да надпишете книжката собственоръчно, за да бъде подаръкът още по-личен и посланието от сърце.

Със своя незаменим опит в поднасянето на съкровени мисли и известни цитати под формата на луксозна книжка, Хелън Ексли и до днес взема дейно участие в подготовката на книгите. Тя създава първата книга на своята кухненска маса – това е „Баби и дядовци”. Оттогава Helen Exley Publications се превръща в семеен бизнес, в който е ангажирано цялото семейство на Хелън и в който битуват отдаденост, неизмеримо желание за улесняване на общуването между хората и стремеж за популяризиране на идеята за „подарък с мисъл за теб”.

Често читатели и почитатели на луксозните книги с марка Helen Exley пишат на Хелън с благодарност за вдъхновението, радостта, която са предизвикали, подарявайки нейна книга.  Илюстрациите и текстовете са много внимателно подбрани и целта винаги е била да са силно въздействащи. Затова тези осем книжки със сигурност ще намерят своето място в сърцето на всеки.

Written by:

Published on: 02/03/2014

Filled Under: Книги

Views: 4406

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.