MENU

Свободно време за любимите хора – най-ценният подарък

Avon_Koleden stand_promo girl

Свободно време за любимите хора – най-ценният подарък

Коледа вече чука на вратата ни – настроението е приповдигнато, веселите мелодии и светлинки ни посрещат радостно от всеки ъгъл и ни подготвят за дългоочаквания празник. Заедно с коледната атмосфера сме изправени и пред стреса какви подаръци да изберем тази година и цялата еуфория ни приканва да напуснем уюта на дома си, за да намерим най-подходящата изненада.

Така трудната задача обаче има своето лесно решение! На 7 декември врати отвори Коледния щанд на Avon в The Mall. Първата по рода си активация дава възможност на всички посетители да се потопят в празничния свят на козметичната компания.

Avon_Koleden stand

 

Като компания с близо 130-годишна история, тази Коледа Avon подарява най-ценния подарък – свободно време за любимите хора. Всички посетители ще имат възможността да се насладят на многобройните празнични комплекти и да усетят удоволствието от бързото и лесно пазаруване от комфорта на дома.

Ежедневни томболи пък ще направят празниците още по-специални с много подаръци под формата на продукти, таблети и др. А всеки делничен ден между 17 и 18 ч. и всеки уикенд между 12 и 13 ч. посетителите могат да се поглезят и с безплатен грим от професионалист.

Avon_Koleden stand_beauty hour

Посетете Коледния щанд на Avon от 7 до 20 декември в The Mall и направете празниците си още по-вълшебни! Коледни комплекти можете да поръчате на Представител или онлайн на www.avon.bg.

Written by:

Published on: 11/12/2015

Filled Under: Козметика

Views: 1997

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.