MENU

“Изкуството да творим. Идеи за Коледа”

Издател: ИнфоДАР
Автор: Колектив на Де Агостини
Страници: 64
Цена: 14,99 лв.

Коледните празници са особено подходящо време за творчество: при изработката на украси, поздравителни картички, менюта, покани и декорации за дома и коледната елха.Natale_Cover_BG_Front (5cm)1Книгата “Изкуството да творим. Идеи за Коледа” е истинска съкровищница на идеи и ще стимулира вашето въображение. Благодарение на подробните инструкции, които ще Ви водят стъпка по стъпка при изпълнението на проектите, Вие ще можете да създадете красиви декорации и да направите Коледа незабравима за цялото семейство.
ИЗКУСТВОТО ДА ТВОРИМ е нова серия от малки и практични по своя обем книги за забавление и подкрепа на индивидуалното творчество. Истинско съкровище, скрин с идеи за изработване на различни интересни предмети, накити, украси, които са идеални за празници, специални поводи, декориране на дома, за забавление на децата или просто да впечатлим своите приятели.
Книгите „МАТЕРИАЛИ И ОСНОВНИ ТЕХНИКИ”, „ИДЕИ ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ И ПАРТИ” и „ИДЕИ ЗА КОЛЕДА”, които ще ви представим последователно, съдържат ясни и прости инструкции, придружени от подробна информация и илюстрирани с фотографии, които насочват читателя през различните фази на работа, необходими за изработване както на прости, така и на сложни проекти. Всяка страница на даден проект съдържа описание на необходимите инструменти и материали, нивото на трудност и времето необходимо за изпълнение.
На читателя му остава да прелисти страниците на тази нова серия от книги и да развихри въображението си!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.