MENU

“Изкуството да творим. Идеи за детската стая и парти”

Издател: ИнфоДАР
Автор: Колектив на Де Агостини
Страници: 64
Цена: 14,99 лв.

Има ли нещо по-радостно и по-безгрижно от света на децата? В книгата “Изкуството да творим. Идеи за детската стая и парти” ще откриете чудесни идеи как да го направите още по-ведър и пъстър.

Bambini_Cover_BG_Fron1За да украсите стаята на детето си по оригинален и креативен начин или да превърнете детския празник в незабравимо преживяване и да създадете уютна и приятна атмосфера за игри, вдъхновена от приказни герои и животни, обичани от децата, трябва само да последвате подробните указания. Ясни, прости и илюстрирани с фотографии, те ще Ви водят стъпка по стъпка при изпълнението на проектите.
ИЗКУСТВОТО ДА ТВОРИМ е нова серия от малки и практични по своя обем книги за забавление и подкрепа на индивидуалното творчество. Истинско съкровище, скрин с идеи за изработване на различни интересни предмети, накити, украси, които са идеални за празници, специални поводи, декориране на дома, за забавление на децата или просто да впечатлим своите приятели.
Книгите „МАТЕРИАЛИ И ОСНОВНИ ТЕХНИКИ”, „ИДЕИ ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ И ПАРТИ” и „ИДЕИ ЗА КОЛЕДА”, които ще ви представим последователно, съдържат ясни и прости инструкции, придружени от подробна информация и илюстрирани с фотографии, които насочват читателя през различните фази на работа, необходими за изработване както на прости, така и на сложни проекти. Всяка страница на даден проект съдържа описание на необходимите инструменти и материали, нивото на трудност и времето необходимо за изпълнение.
На читателя му остава да прелисти страниците на тази нова серия от книги и да развихри въображението си!

Written by:

Published on: 07/12/2015

Filled Under: Книги

Views: 2356

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.