MENU

Шакира и Пике разкриха тайната на връзката си

Gerard-Pique-and-Shakira1

Шакира и Пике разкриха тайната на връзката си

Шакира и половинката й, футболистът Жерар Пике повдигнаха завесата на интимния си живот като разкриха тайната на щастливата си връзка. Певицата призна, че поддържа пламъка между нея и звездата на Барселона като се прави на „леко докачлива”.

„Ние сме много честни, без значение какво се случва. Постоянно сме заедно. Това действа при нас! Отне ми години да намеря любовта, затова не искам да го загубя за нищо на света. Той е най-важното нещо за мен”, каза тя в интервю. Шакира сподели още, че смята Жерар Пике за своя принц от приказките и че се е чувствала като заключената в кула Рапунцел, която е чакала своя рицар на бял кон да дойде и да я спаси.

Певицата има връзка с футболната звезда Жерар Пике от четири години, а от 18 месеца са родители на малкия Милан. Те поддържат романтиката помежду си благодарение на постоянната им близост.

37-годишната Шакира по-рано сподели, че престанала да прави клипове към песните си с красиви мъже по желание на партньора си. „Той пази територията си много силно. Като не ми дава да правя клипове с мъже, ще правя с жени”, казва тя за видеото към песента си с Риана „Can’t Remember To Forget You”.

„Харесва ми, че той брани своето и че ме оценява като човек. Единственият човек, на когото той би позволил да докосва бедрата ми е Риана”, добавя Шакира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.