MENU

Ева Лонгория: Да изглеждаш перфектно е изтощително

eva-longoria1

Ева Лонгория: Да изглеждаш перфектно е изтощително 

“Отчаяната съпруга” Ева Лонгория признава, че се изтощава да изглежда перфектно винаги, когато е в комапнията на половинката си Хосе Антонио Бастон.

Звездата споделя, че се чувствала под напрежение, защото винаги трябвало да изглежда перфектно, когато е с него. “Той също се облича много добре. Аз винаги трябва да надграждам себе си. Това е изтощително”, казва 39-годишната актрисата, но въпреки това заявява, че е много щастлива във връзката си.

Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон са заедно от края на миналата година. Той е президент на медийната компания Televisa,  но не обича да бъде в светлините на прожекторите. Преди това сексапилното миньонче имаше връзка с брата на Пенелопе Круз – Едуардо и беше омъжена за френския баскетболист Тони Паркър.

Напоследък красавицата пътува често и признава, че много обича летищата. “Знам добри ресторанти в няколко летища. Отивам по-рано, за да имам време да хапна. В Далас, например, има заведение за барбекю на Терминал D. В Сан Антонио има мексикански ресторант, където са United Airlines. Обичам летищата. Обичам да чета, харесва ми, когато има безжичен интернет. Много се вълнувам!”, разказва откровено Ева Лонгория.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.