MENU

Тайната на опушения грим

smokey1

Тайната на опушения грим

Тенденцията на опушените очи сякаш никога няма да отмине. Жените по целия свят обожават тази визия и търсят лесен начин за постигане на професионален резултат. Каква е тайната на най-впечатляващия поглед? Открийте отговора с Deborah Milano!

Ненадминатите грим специалисти от Deborah Milano ви представят четири палитри, които трябва да имате, независимо дали сте експерти в макиажа или тепърва правите първите си стъпки. От нежната и романтична Nude Rose, през изисканата Nude Beige и класическата Black, до нестандартната Violet – с всяка от тях погледът ви ще привлича околните като магнит и със сигурност няма да останете незабелязани. Защото палитрите Secrets of the Smokey Eye са ключът към създаването на безупречна драматична визия!

Специално за Secrets of the Smokey Eye експертите от Deborah Milano разработиха нова технология, с помощта на която течната формула се превръща в лека, копринено нежна пудра. Резултатът е компактни сенки с фина текстура и естествено сияен ефект. Лесни за нанасяне, с изключителна трайност и комфорт. Поднесени са в стилна, но изключително практична опаковка с огледало – достатъчно голямо, за да коригирате визията си в движение, и достатъчно компактно, за малка дамска чанта.

opushen_grim_1

А ето и тайната на опушения грим, разкрита в 6 лесни стъпки:

Всяка палитра от колекцията Secrets of the Smokey Eye съдържа 6 невероятни матови и перлени нюанса. Лука Манучи, главният международен гримьор на Deborah Milano, обяснява как да получите мечтаната визия в 6 лесни стъпки:

Стъпка 1. Започнете с основния цвят – това е вторият цвят от ляво надясно (No.1). Нанесете на целия горен клепач до ръба (вижте схемата на гърба на палитрата) с върха на пръстите си, за да сте сигурни, че ще получите равномерно покритие.

Стъпка 2. За тази стъпка е много важно да не ви трепери ръката. Нанесете плътна линия от най-тъмния цвят (най-вдясно) по ръба на горния клепач, като започнете от външния ъгъл и изтегляте в навътре.

opushen_shemaСтъпка 3. Прелейте цвят No 3 в най-тъмния нюанс, който нанесохте на Стъпка 2 – това ще накара очите ви наистина да изпъкнат. Уверете се, че тъмният цвят е най-плътен във външния ъгъл, за да придаде още повече дълбочина и драматизъм.
Стъпка 4. Нанесете с върха на безименния пръст цвят No 4 във външния ъгъл на сгъвката на окото (вижте схемата на гърба на палитрата). „Щрихирайте“ хоризонтално “V” във външния ъгъл на сгъвката. След това прелейте цвета навътре към средата на клепача.
Стъпка 5. Цвят No 5 (предпоследният вдясно) е завършващата стъпка. Нанесете го леко над и по продължението на сгъвката на клепача, като формирате „арка“ от най-външния до най-вътрешния ъгъл. Нанесете леко и по линията на долния клепач, за да придадете по-завършен вид. Ако имате затруднения, погледнете схемата на гърба на палитрата.

Стъпка 6. Време е за впечатляващи акценти – нанесете най-левия цвят във вътрешния ъгъл на окото и под веждата. Това ще отвори погледа ви и ще привлече още повече внимание към вас.

Как да изберете нюансите на опушения грим според Лука Манучи?

Ако търсите изискана и естествена визия, заложете на една от палитрите в телесната гама – Nude Beige или Nude Rose. Те са идеални за сватбен грим – свежи, сияйни, подчертано изискани и стилни.

MODEL WITH ROSE MAKE UP_1

Опушени очи с палитра Secrets of the Smokey Eye – NUDE ROSE

Шест нюанса сенки за очи в телесно-розовата гама. Идеални за опушен грим с нежен, роматичен ефект. Подходящи за всеки повод.

MODEL WITH BEIGE MAKE UP_1

Опушени очи с палитра Secrets of the Smokey Eye – NUDE BEIGE

Шест нюанса сенки за очи в телесно-бежовата гама – най-подходящият опушен грим за естествена, но същевременно стилна и изискана визия.

Черната палитра е звездата на нощта, идеалният избор за специален повод, за моменти, в които искате да се чувствате и да изглеждате неустоимо секси. По-младите дами обожават да я комбинират с бледо или телесно червило. Можете да направите визията си още по-драматична, ако добавите и черна очна линия.

MODEL WITH BLACK MAKE UP_1

Опушени очи с палитра Secrets of the Smokey Eye – BLACK

Шест очарователни нюанса за класическите опушени очи в сиво и черно – за бляскава и драматична визия.

Ако обаче очите ви имат топли отенъци и златист отблясък, за вас е палитрата Violet! Кафевите, лешниковите и зелените очи ще изпъкнат страхотно с нея! Очна линия в тъмно лилаво или тъмно синьо би била идеално допълнение.

MODEL WITH VIOLET MAKE UP_1

Опушени очи с палитра Secrets of the Smokey Eye – VIOLET

Шест страхотни модни нюанса в лилаво-розовата гама за по-нестандартна секси визия с опушени очи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.